Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşkeş ile hırsızlık farklı kavramlardır. Koltukta oturan başkanımız Genel Kurul olmasaydı Florya'yı peşkeş çekecekti. Başkanımız yaparken ceza almıyor da biz niye belirtince ceza alıyoruz garip.

Peşkeş: 1. isim Yaranmak amacıyla uygunsuz olarak verilen şey.

Kaynak: Türk Dil Kurumu | Sözlük

Hırsız: 2. Başkasının malını çalan kimse

Kaynak: Türk Dil Kurumu | Sözlük

Görüldüğü gibi TDK KAYNAK.
Burada o ifade ayni amac ile kullaniliyor, bunu sende biliyorsun. Peskes cekiliyor diyenler zaten baskasina uygunsuz bir sekilde Florya arazisini vermek demektir diye soyleniyor, o da cezai islem gerektiren bir unsur bundan sonra haberiniz olsun. Varsa elinizde bir delil ona gore bu konuyu konusmak isteyen acar konusunu ve delilleri bir bir sunar.

Burada o ifade ayni amac ile kullaniliyor, bunu sende biliyorsun. Peskes cekiliyor diyenler zaten baskasina uygunsuz bir sekilde Florya arasini vermek demektir diye soyleniyor, o da cezai islem gerektiren bir unsur bundan sonra haberiniz olsun. Varsa elinizde bir delil ona gore bu konuyu konusmak isteyen acar konusunu ve delilleri bir bir sunar.
“Dursun Florya’yı peşkeş çekecek”ifadesi ceza mı gerektiriyor ?

oha BAY için Keçiören 3 kez toplantı isteyip bizden kimse görüşmemişse rezillik ötesi. (sezon içinde)

bay için kimse görüşmemiş
he
müridleri sıkıntı basar bu konu

Bu arada şöyle bir notum var çok konuşulduğu için. Sacha Boey’den gelen ödemeden maks 12-14 arası kasaya giriyor kalanı bankalar birliği. CL gelirleri de öyle yani bir 80 M’miz hiç olmadı.
Ben bu kısmı cidden merak ediyorum. Anlaşma sanırım 2021 de yapıldı. İlk 2 yıl ana para ödemesi yok sadece faiz vardı.

Bu blokeli hesap nasıl çalışıyor bir bilen var mı? Banka blokeli hesaptan o yılki ödemeyi alınca kalan tutarı serbest mi bırakıyor? Yoksa o yılki ödeme yapılsa bile kalan tutarı gene de tutuyor mu? Nette bb anlaşmasının bu kısmını bulamadım.

Neeeee 6 mio Euro’ya amrabat mı ?

Eğer doğruysa ihtiyacımız olmasa bile alırım Lucas ile sol beke alternatif olarak dursun kadroda

Amrabat ın 6 mio olacağını sanmıyorum pek ama işin içinde erden Timur varsa olmaz da diyemiyorum, doğruysa almamak skandal olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada o ifade ayni amac ile kullaniliyor, bunu sende biliyorsun. Peskes cekiliyor diyenler zaten baskasina uygunsuz bir sekilde Florya arasini vermek demektir diye soyleniyor, o da cezai islem gerektiren bir unsur bundan sonra haberiniz olsun. Varsa elinizde bir delil ona gore bu konuyu konusmak isteyen acar konusunu ve delilleri bir bir sunar.
1) Altaylı'nın bu konudaki iddiaları. Eğer yanlış ise kulüp veya başkan aksiyon alıp dava etseydi?

Dursun Özbek’in aynen geçmişte yaptığı gibi, bu kez de Florya’yı birilerine peşkeş çektiği iddiaları var.

Özbek’in Abu Dhabi merkezli dev fon yönetim ve yatırım şirketi Mubadala şirketi ile Florya inşaatını içeren bir anlaşma yaptığı ve Galatasaray’ın 1 milyar dolar gelir beklediği projeyi bunun üçte biri fiyata Abu Dhabi’li şirkete devrettiği anlatılıyor.

Hatta iktidara yakın Kuzu İnşaat’ın da bununla ilgili olarak bir garanti mektubu verdiği söyleniyor

2) Erden Timur açıklamalarında Florya Projesinin ederinin altında yapılacağı söyleminde bulundu.

Üçte biri bizimdi, kalan üçte ikiyi de satın alarak böyle bir noktaya gelindi. Tartışılan şey yöntem. Kendin yaptığında daha fazla kar edersin, Galatasaray'a daha fazla kalır. Diğer türlü yaptığında yükümlülük sende olmaz, daha rahat olursun, daha az kar edersin. Benim kişisel görüşüm, kendimiz yapmamız üzerine. Bu iki farklı yöntem. Esas olay buradan en yüksek geliri elde edip Galatasaray'a kazandırmak.

Kusura bakma ama başkanın tek derdi Florya Projesini bir an önce hayata geçirmek hem de ederinin altına.

Bunun durumun adının ne oldugunu da hepimiz biliyoruz değil mi?

1) Altaylı'nın bu konudaki iddiaları. Eğer yanlış ise kulüp veya başkan aksiyon alıp dava etseydi?

Dursun Özbek’in aynen geçmişte yaptığı gibi, bu kez de Florya’yı birilerine peşkeş çektiği iddiaları var.

Özbek’in Abu Dhabi merkezli dev fon yönetim ve yatırım şirketi Mubadala şirketi ile Florya inşaatını içeren bir anlaşma yaptığı ve Galatasaray’ın 1 milyar dolar gelir beklediği projeyi bunun üçte biri fiyata Abu Dhabi’li şirkete devrettiği anlatılıyor.

Hatta iktidara yakın Kuzu İnşaat’ın da bununla ilgili olarak bir garanti mektubu verdiği söyleniyor

2) Erden Timur açıklamalarında Florya Projesinin ederinin altında yapılacağı söyleminde bulundu.

Üçte biri bizimdi, kalan üçte ikiyi de satın alarak böyle bir noktaya gelindi. Tartışılan şey yöntem. Kendin yaptığında daha fazla kar edersin, Galatasaray'a daha fazla kalır. Diğer türlü yaptığında yükümlülük sende olmaz, daha rahat olursun, daha az kar edersin. Benim kişisel görüşüm, kendimiz yapmamız üzerine. Bu iki farklı yöntem. Esas olay buradan en yüksek geliri elde edip Galatasaray'a kazandırmak.

Kusura bakma ama başkanın tek derdi Florya Projesini bir an önce hayata geçirmek hem de ederinin altına.

Bunun durumun adının ne oldugunu da hepimiz biliyoruz değil mi?
Benim amacim Dursun'u korumak degil, dava eder etmez beni de ilgilendirmiyor.

Varsa bir hatasi herkes elestirebilir ama burada neler yazildigini ac cok takip edenler de biliyor.

Konuyu tartismayacam Fatih, aciklama yapildi ona gore hareket edeceksiniz.

Bu arada şöyle bir notum var çok konuşulduğu için. Sacha Boey’den gelen ödemeden maks 12-14 arası kasaya giriyor kalanı bankalar birliği. CL gelirleri de öyle yani bir 80 M’miz hiç olmadı.
Ya ben burada da değilim taksitli gelebilir elbette plan böyledir. Bu adam satıldıktan sonra sen çıkıp milete size sürprizim var dedirtiyorsan boey harici bir gelir planımız vardır elbet. Bu para yaratılacak bir para da olabilir. Böyle bir planı şubat sonunda uygulayabilecek imkan, fikir vs doğduysa bu nedir bunu açıklasın. Yok florya ön satış falan da demesin tesisin kaba inşaatı mayısta bitmiş, çimler haziranda serilmiş.
İhale falan olmadan da çıkamazsın martta.

Nerede abi bu plan.
Loca vip satışından 2 milyara yakın para girdi kulübe.
En düşük vip 165 bindi. 5 bin tane vip olsa 1 milyar lira burada yapıyor.
Yeni ek loca yapıldı satıldı 23 tane buradan da 6 milyon euro kazanılmış.

Kombinelerden minimum 800 milyon lira gelir elde ettik.

Store gelirleri muazzam. Tshirt çıkardılar 50 lira maliyetli tshirte 600 lira verdi insanlar yok sattı.
Bileklik çıktı bileklik aldık.

Kirası, sponsorları bir sürü gelir kalemi var kulübe. Çıkacağız dediysen çıkacaksın abi.
Sermaye artırımı mı lazımdı yapacaksın. Durduk yere havadan 6ayda 16 milyon euro faize para verdik. Bir sonraki adımda sermaye artırımı yapıp bankalar birliğinden çıkacaksak “biz bu boku neden yedik” hikayesi çevirmeye gerek yok.
Florya olmadan bankalar birliğinden çıkamayacağız haline getirdiler. E bu ihalenin en erken olması eylülü bulacak. Kim zart diye 70 milyon euro verecek. Onun tahsilatı gelmesi vs derken aralık olacak. Hop 6 aylık daha faiz ödemesi

Şikeciler Oğuz için 6 milyon euro taksitli bonservis kendisine yıllık 900 bin euro ödeme ile anlaşmışlar.

Biz 5 i gözden çıkartıp 1 milyon euro için almamışsak onların Abdülkerim için yaptığı hatanın benzerini yapmışız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt