Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem’e tatmin edici teklif gelmediğini düşünüyorum r’daş dürüst olmak gerekirse keremin geçen seneki performansına istinaden en fazla 7-8 milyonluk oyuncu olduğunu düşünüyorum

Barış satılırsa zaten muadili Oğuz değil barış giderse yerine top seviye kanat gelmesi gerekir diye düşünüyorum o da yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı çıkarır bay bu sene mutlaka kalması gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7-8 mi?

Oğuz Aydın parası yani. Ne güzel oyuncularımızı değersiz kiliyorsunuz.

Kerem'i bugün yurt dışından almaya kalksan 15 altına alamazdık.

Şikeciler Oğuz için 6 milyon euro taksitli bonservis kendisine yıllık 900 bin euro ödeme ile anlaşmışlar.

Biz 5 i gözden çıkartıp 1 milyon euro için almamışsak onların Abdülkerim için yaptığı hatanın benzerini yapmışız.

Mevcut kadromuzda anca yedeğin yedeği olurdu ve o para yedek için çok fazla.

Zaha
Barış A.
Kerem
Tete
Yunus
Ziyech

Kanat oynayabilen Bu isimlerden tete ve yunustan iyi olabilir Oğuz ama diğer 4 isimden iyi değil bence. Hele barış Alper kıyas kabul etmez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dediğimi yanlış anladın.

ihtiyacımız var diye demiyorum - o kısımdan bakmıyorum.

senin önünde kereme BAY'a belki Ziyeche Tete ye teklif var ve muhtemelen 2 kişisde değerlendirecekken bu teklifleri - iyi hamle olacaktı oğuz .

fener tabii ki daha doğrusunu yaptı çünkü heralde Cengiz in maliyetinden çıkıyorlar, yerine ucuza kapatıyorlar.

muhtemelen sen göndereceklerini pazarlayamadın ya da daha mesaisii yapmadın - haliyle oğuz trasnferine çok kasmadın.
Zaten öyle bir durum olursa yangin bayrağını verin en önde sallaya sallaya ben koşarım. Ama bunların gitmediği kaldığı senaryoda 6-7m lar çok büyük paralar. Bu sefer kendi oyuncunu da etkileyecek. Düşünsene kerem gol atsa yine konussa bidi bidi yapsa yedekte 7mluk adam var boşuna mi aldik oynatsana hoca dicekler belki hazjr olmayan adami baski yüzünden oynaticaz edicez. Domino tasi gibi anasını sattığımın şeyleri.

40 transfer degil yav bir sag bek birde orta saha alacaksin , sunlari kampa yetistir de takima alissinlar ayak uyudursunlar lige hazir girelim

Zaten öyle bir durum olursa yangin bayrağını verin en önde sallaya sallaya ben koşarım. Ama bunların gitmediği kaldığı senaryoda 6-7m lar çok büyük paralar. Bu sefer kendi oyuncunu da etkileyecek. Düşünsene kerem gol atsa yine konussa bidi bidi yapsa yedekte 7mluk adam var boşuna mi aldik oynatsana hoca dicekler belki hazjr olmayan adami baski yüzünden oynaticaz edicez. Domino tasi gibi anasını sattığımın şeyleri.
orası tabii öyle yav

Oğuz trasnferinin karşılığı kerem'in gidecek olmasındaydı benim açımdan.

gitmeyecekse zaten ihtiyacımız yok.

yönetime sallanması oğuz ile alakalı değil

oğuz konusunu zaman gösterir kim haklı diye

ama çapsızca hareket etmelerinin zaman, görüş açısınla filan alakası yok

yetersiz bir başkan
yetersiz bir yönetim

başbaşayız

yetersiz ve çaplarının yetmediğinden daha çok skandal göreceğiz!

7-8 mi?

Oğuz Aydın parası yani. Ne güzel oyuncularımızı değersiz kiliyorsunuz.

Kerem'i bugün yurt dışından almaya kalksan 15 altına alamazdık.

15 milyon euro’luk teklif gelse Hatipoğlu zaten sırtında taşır keremi ama gelmedi gelmeyecektir de

Geçen sezonun son çeyreğinde full yedekti ve cidden büyük eksiklikleri var açıkça ortada

15 mio teklif geleceğini sanmıyorum, 7-8 civarına da satıp yerine yaklaşık maliyetlere Oğuz u almayı anlamlı bulmuyorum

Bunu ifade ettim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dediğimi yanlış anladın.

ihtiyacımız var diye demiyorum - o kısımdan bakmıyorum.

senin önünde kereme BAY'a belki Ziyeche Tete ye teklif var ve muhtemelen 2 kişisde değerlendirecekken bu teklifleri - iyi hamle olacaktı oğuz .

fener tabii ki daha doğrusunu yaptı çünkü heralde Cengiz in maliyetinden çıkıyorlar, yerine ucuza kapatıyorlar.

muhtemelen sen göndereceklerini pazarlayamadın ya da daha mesaisii yapmadın - haliyle oğuz trasnferine çok kasmadın.
Cengizi satıyorlar mı? Büyük başarı gerçekten... Şaka yapmıyorum. Cengiz e 15 lik müşteri çıktıysa imkansızı başarmış olurlar...

orası tabii öyle yav

Oğuz trasnferinin karşılığı kerem'in gidecek olmasındaydı benim açımdan.

gitmeyecekse zaten ihtiyacımız yok.
Bende ilk sociedad haberleri cikar cikmaz hatta turnuva devam ederken kerem satisi aciklariz Oğuzu da açıklarız diye düşünüyordum. Ama demek ki başka planlar var bilemiyorum

Haluklar bugün yayın açacak mı?

Biz 6’ya alsak çok baskı yaratırdık tbh; fenerde bu durum daha az oluyor
6 m fazla yerli pazarda tabii - konu ondan ziyade fenerin 2 hafta önce adı bile geçmezken cengizden tahminen çıktığı senaryoda çat çat bitirmeleri .

bizimkile demiştir Bjk bizden fazla vermiyor- fenerde de kadorda adam var .. bekleyelim bir şey olmaz mantığı muhtemelen.

geleceklerden ziyade gidecekler üzerindeki çalışmalarında olsa - mesela kerem trasnfer olcak mı yoksa net şekilde kalıyor mu ya da başkası.

öyleyse zaten ihtiyaç yok

Cengizi satıyorlar mı? Büyük başarı gerçekten... Şaka yapmıyorum. Cengiz e 15 lik müşteri çıktıysa imkansızı başarmış olurlar...
ben öyle tahmin ediyorum

oğuza 6 gömmezlerdi yoksa yav. biz ve bjk vardı çünkü transferde orda, yazılıp çizilene göre.

fenerin devryee girmiş olması kanattan satış yapmış olmasına bağladım açıkçası.

Yönetim alınabilecek en iyi oyuncuları alıp gelse de yönetime sallanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt