- 17 Ağustos 2009
- 44.145
- 33.246
- 3.448
Sol bek oynayacak. Davies gideceği için 3. bek olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7-8 mi?Kerem’e tatmin edici teklif gelmediğini düşünüyorum r’daş dürüst olmak gerekirse keremin geçen seneki performansına istinaden en fazla 7-8 milyonluk oyuncu olduğunu düşünüyorum
Barış satılırsa zaten muadili Oğuz değil barış giderse yerine top seviye kanat gelmesi gerekir diye düşünüyorum o da yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı çıkarır bay bu sene mutlaka kalması gerekiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru söylediğini düşünüyorum
Şikeciler Oğuz için 6 milyon euro taksitli bonservis kendisine yıllık 900 bin euro ödeme ile anlaşmışlar.
Biz 5 i gözden çıkartıp 1 milyon euro için almamışsak onların Abdülkerim için yaptığı hatanın benzerini yapmışız.
Zaten öyle bir durum olursa yangin bayrağını verin en önde sallaya sallaya ben koşarım. Ama bunların gitmediği kaldığı senaryoda 6-7m lar çok büyük paralar. Bu sefer kendi oyuncunu da etkileyecek. Düşünsene kerem gol atsa yine konussa bidi bidi yapsa yedekte 7mluk adam var boşuna mi aldik oynatsana hoca dicekler belki hazjr olmayan adami baski yüzünden oynaticaz edicez. Domino tasi gibi anasını sattığımın şeyleri.dediğimi yanlış anladın.
ihtiyacımız var diye demiyorum - o kısımdan bakmıyorum.
senin önünde kereme BAY'a belki Ziyeche Tete ye teklif var ve muhtemelen 2 kişisde değerlendirecekken bu teklifleri - iyi hamle olacaktı oğuz .
fener tabii ki daha doğrusunu yaptı çünkü heralde Cengiz in maliyetinden çıkıyorlar, yerine ucuza kapatıyorlar.
muhtemelen sen göndereceklerini pazarlayamadın ya da daha mesaisii yapmadın - haliyle oğuz trasnferine çok kasmadın.
Yani fazladan 5 var ama 6 yok6. Kanat oyuncusuna verecek fazladan 6 milyon Euro’muz varsa eğer o paranın orta saha transferine eklenip problem çözecek os alınmasını tercih ederim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz 6’ya alsak çok baskı yaratırdık tbh; fenerde bu durum daha az oluyoryazılana göre 6M na almış oğuzu fener - taksitlendirmişler ve de. ama doğru ama yanlış.
orası tabii öyle yavZaten öyle bir durum olursa yangin bayrağını verin en önde sallaya sallaya ben koşarım. Ama bunların gitmediği kaldığı senaryoda 6-7m lar çok büyük paralar. Bu sefer kendi oyuncunu da etkileyecek. Düşünsene kerem gol atsa yine konussa bidi bidi yapsa yedekte 7mluk adam var boşuna mi aldik oynatsana hoca dicekler belki hazjr olmayan adami baski yüzünden oynaticaz edicez. Domino tasi gibi anasını sattığımın şeyleri.
7-8 mi?
Oğuz Aydın parası yani. Ne güzel oyuncularımızı değersiz kiliyorsunuz.
Kerem'i bugün yurt dışından almaya kalksan 15 altına alamazdık.
ben bu okan hocadan korkarım arkadaş
Cengizi satıyorlar mı? Büyük başarı gerçekten... Şaka yapmıyorum. Cengiz e 15 lik müşteri çıktıysa imkansızı başarmış olurlar...dediğimi yanlış anladın.
ihtiyacımız var diye demiyorum - o kısımdan bakmıyorum.
senin önünde kereme BAY'a belki Ziyeche Tete ye teklif var ve muhtemelen 2 kişisde değerlendirecekken bu teklifleri - iyi hamle olacaktı oğuz .
fener tabii ki daha doğrusunu yaptı çünkü heralde Cengiz in maliyetinden çıkıyorlar, yerine ucuza kapatıyorlar.
muhtemelen sen göndereceklerini pazarlayamadın ya da daha mesaisii yapmadın - haliyle oğuz trasnferine çok kasmadın.
Bende ilk sociedad haberleri cikar cikmaz hatta turnuva devam ederken kerem satisi aciklariz Oğuzu da açıklarız diye düşünüyordum. Ama demek ki başka planlar var bilemiyorumorası tabii öyle yav
Oğuz trasnferinin karşılığı kerem'in gidecek olmasındaydı benim açımdan.
gitmeyecekse zaten ihtiyacımız yok.
Ne 15i 5lik çıksa tekme tokat yollarlarCengizi satıyorlar mı? Büyük başarı gerçekten... Şaka yapmıyorum. Cengiz e 15 lik müşteri çıktıysa imkansızı başarmış olurlar...
6 m fazla yerli pazarda tabii - konu ondan ziyade fenerin 2 hafta önce adı bile geçmezken cengizden tahminen çıktığı senaryoda çat çat bitirmeleri .Haluklar bugün yayın açacak mı?
Biz 6’ya alsak çok baskı yaratırdık tbh; fenerde bu durum daha az oluyor
ben öyle tahmin ediyorumCengizi satıyorlar mı? Büyük başarı gerçekten... Şaka yapmıyorum. Cengiz e 15 lik müşteri çıktıysa imkansızı başarmış olurlar...