Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Doue ofansif , zeki defansif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerin işinde mantık aranmaz.
ama alıyorlarsa ya irfan ya cengiz ya tadic - bilmem artık birindne çıkıyorlar diye bakıyorum.
yedeğe koymak için 6 vermilerse tam ananaslık iş yapmış olurlar.
Muhabiri bile böyle olan bi camiaBu burhancan tam iğrenç bir valık ya. Tweet atmış birazdan Gs gelişmesi diye. Atacağı yalan için bile milleti geriyor bekletiyor vs.
Ya o kadar muhabir falan var yurtdışında başarılı. Bari onlardan feyz alın biraz ne bileyim.
tam ananaslık iş yapmış olurlar demişim ya işteYedeğe koymak için 6 vermez mi fb? Ali Koç’tan bahsediyoruz burada.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bu burhancan tam iğrenç bir valık ya. Tweet atmış birazdan Gs gelişmesi diye. Atacağı yalan için bile milleti geriyor bekletiyor vs.
Ya o kadar muhabir falan var yurtdışında başarılı. Bari onlardan feyz alın biraz ne bileyim.
Wendel imkansız usta ya çok yüksek bonservis isterler
Wendel in Brezilya dan henüz çıkmamış genç versiyonunu bulmamız lazım ama güney Amerika da Scout faliyetimiz neredeyse hiç yok gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zeki çelik dendimi örümcek ağları yokolur üstadım bende
Bu Uruguaylı var![]()
Nicolás de la Cruz - Oyuncu profili 2024
Nicolás de la Cruz, 27, Uruguay ➤ Clube de Regatas do Flamengo, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 16.00 mil. € ➤ * 1 Haz 1997, Montevideo, Uruguaywww.transfermarkt.com.tr
Millet wendele çok yükseliyo bu adamı izleyen var mı? İstatistikleri iyi ama aradığımız oyuncu mu tam emin değilim. Oliveiranın 1 tık tempolusu gibi geldi bana
Kaan ameliyat olacak ve forma girmesi vs derken en azından ilk 10 maç olmayacak onu zaten saymamak lazım. Zeki osayinin yedegi olan mert'in yedeği. Avrupa sampiyonasında durumu gorduk. Ustelik belki benim futbol bilgim cok zayıf ama Zekiye bakınca sunu iyi yapıyor diyebilecegim hic bir ozelligi yok.Dubois gidecek muhtemelen
Alınacak yabancı sağ bekten ziyade zekiyi de alıp orayı yerli bir isimle de garantilememiz gerekiyor bence
Lig cl kupa derken her mevki de en az iki tane birbirine yakın futbolcumuz olmalı
Bunun dışında bir ihtimal de alınacak olan yabancı sağ bekin tutmama ihtimalidir.
Zeki her türlü alınmalı kimse de beğenmemezlik yapmasın bu yönetime kalsa ucuz olsun diye murat paluli yi alırlar.
Kaanın da sağ belkten ziyade orta saha ve stoperleri yedeklemesi yeterli olur sonuçta yaşı 22 değil
30 dakika oldu galiba haberi unuttu ya da haber yoktu.