Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue ofansif , zeki defansif

Screenshot_20240715-130941~2.webp

fenerin işinde mantık aranmaz.

ama alıyorlarsa ya irfan ya cengiz ya tadic - bilmem artık birindne çıkıyorlar diye bakıyorum.

yedeğe koymak için 6 vermilerse tam ananaslık iş yapmış olurlar.

Yedeğe koymak için 6 vermez mi fb? Ali Koç’tan bahsediyoruz burada.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şikeciler cengiz çöpünden kurtulmaya çalışıyo mourinho beğenmemiş. Oğuzu o yüzden aldılar.

Bu burhancan tam iğrenç bir valık ya. Tweet atmış birazdan Gs gelişmesi diye. Atacağı yalan için bile milleti geriyor bekletiyor vs.

Ya o kadar muhabir falan var yurtdışında başarılı. Bari onlardan feyz alın biraz ne bileyim.
Muhabiri bile böyle olan bi camia

Plansızlığın olduğu baştan belli hedef x,y,z fark etmez sezon bitmeden kulübüyle görüşmeye başlarsın iş bir noktaya gelir o şehre uçtuğun an transferi bitirirsin.

Daha Ocak ayında Bayern Münih sportif direktörü Boey için geldi öyle ya da böyle anlaşıp oyuncuyu alıp götürdü.

Bu seviyelere çıkamayız ama bu kadarda rezil bir süreç olmamalıydık Almanya'ya gittik elimiz boş, Paris'e gittik elimiz boş, Manchester'a gittik elimiz boş.

Bu burhancan tam iğrenç bir valık ya. Tweet atmış birazdan Gs gelişmesi diye. Atacağı yalan için bile milleti geriyor bekletiyor vs.

Ya o kadar muhabir falan var yurtdışında başarılı. Bari onlardan feyz alın biraz ne bileyim.

Amacı bilgi vermek falan değil zaten şu an yönetim bile ne transfer yapacağını bilmiyordur, etkileşim maymunluğu yapıyor muhabirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhabir tayfasını niye takip ediyorsunuz? Hiçbirini takip etmem, tweetine mention atmam, beğenmem, rt yapmam. Hepsi mavi tik alıp para kazanıyorlar. Sonra şikayet ediyorsunuz, yapmayın.

Galatasarayın bekinde Zeki gibi vasat oyuncular olmamalıdır. O zaman Kaan oynasın daha iyi

Wendel imkansız usta ya çok yüksek bonservis isterler

Wendel in Brezilya dan henüz çıkmamış genç versiyonunu bulmamız lazım ama güney Amerika da Scout faliyetimiz neredeyse hiç yok gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Uruguaylı var

Millet wendele çok yükseliyo bu adamı izleyen var mı? İstatistikleri iyi ama aradığımız oyuncu mu tam emin değilim. Oliveiranın 1 tık tempolusu gibi geldi bana

Fener en iyisini yaptı. Keşke bizim de 6 milyonluk yedeklerimiz olsa. Mesela geçen sezon Nelson satılsa şampiyonluk %99 giderdi

Dubois gidecek muhtemelen

Alınacak yabancı sağ bekten ziyade zekiyi de alıp orayı yerli bir isimle de garantilememiz gerekiyor bence

Lig cl kupa derken her mevki de en az iki tane birbirine yakın futbolcumuz olmalı

Bunun dışında bir ihtimal de alınacak olan yabancı sağ bekin tutmama ihtimalidir.

Zeki her türlü alınmalı kimse de beğenmemezlik yapmasın bu yönetime kalsa ucuz olsun diye murat paluli yi alırlar.

Kaanın da sağ belkten ziyade orta saha ve stoperleri yedeklemesi yeterli olur sonuçta yaşı 22 değil
Kaan ameliyat olacak ve forma girmesi vs derken en azından ilk 10 maç olmayacak onu zaten saymamak lazım. Zeki osayinin yedegi olan mert'in yedeği. Avrupa sampiyonasında durumu gorduk. Ustelik belki benim futbol bilgim cok zayıf ama Zekiye bakınca sunu iyi yapıyor diyebilecegim hic bir ozelligi yok.
Savunmada vasat, hucumda daha vasat romada oynayan her oyuncu kral olsaydı angelinho yu teneke baglayıp oraya gondermezdik heralde. Dubois'in kendisinden hic eksigi oldugunu sanmıyorum, birini bedavaya verip sırf turk diye digerine 5 -6 m bonservis vermek tam Cenk Ergunluk iş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt