Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.614
- 14.452
- 2.623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 252600Haaland’ın takım elbisesi gibi nöbet
8Şey çok enterasan geliyor bana ciddi ciddi son 2 senedir takımlarında en iyi oyuncu Wendel istatistiksel olarak (Claudinho ile birlikte)
Bu adamı 20 mil.€ bonservis ile transfer etmişler adam o günden beri çıkışını devam ettirmiş, şimdi biz bu adam için ne kadar bonservis bedeli düşünüyoruz?
8 + 2 m euro bonusŞey çok enterasan geliyor bana ciddi ciddi son 2 senedir takımlarında en iyi oyuncu Wendel istatistiksel olarak (Claudinho ile birlikte)
Bu adamı 20 mil.€ bonservis ile transfer etmişler adam o günden beri çıkışını devam ettirmiş, şimdi biz bu adam için ne kadar bonservis bedeli düşünüyoruz?
Paris Hilton sandımEkli dosyayı görüntüle 252600Haaland’ın takım elbisesi gibi nöbet
Şey çok enterasan geliyor bana ciddi ciddi son 2 senedir takımlarında en iyi oyuncu Wendel istatistiksel olarak (Claudinho ile birlikte)
İnce bilekli değil ama fena sayılmaz tekniği bence. Ben de çıkan isimler arasından en çok tominayi istiyorumWendel bize uyar ama barcalık adam değil
Riosta eh iştelik bir adam dün izledim umarım onu almayız.
İsmi geçen goretzka tominay anguissa gibi fizikli ama ayağı da iyi oyuncu lazım
Ayrıca takım boyu da uzar bu tip oyuncularla
Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum
Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında
En geç 24 temmuzda açıklamaları lazım. 25 imza 26 sı 2. Kamp...26 ya yetişmezse floryayı yakarlar...21 temmuzda biz önemli bi transfer aciklayabiliriz3 gün önceden haberi dusse bari
Tominay bize 3. Golü attıktan sonra Okan Hoca bunu seneye alabilirsek harika olur demiştir.Wendel bize uyar ama barcalık adam değil
Riosta eh iştelik bir adam dün izledim umarım onu almayız.
İsmi geçen goretzka tominay anguissa gibi fizikli ama ayağı da iyi oyuncu lazım
Ayrıca takım boyu da uzar bu tip oyuncularla
Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum
Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında
Biz prensiplerimizi hiçbir yıldız için bozmayız 7 teklif eder beklemeye geçeriz
Ben de tominay diyorum ama çıkan isimlerden bize gelebilecek tek adam wendel gibi geliyor. Diğerlerinin Türkiye ye gelme ihtimalini çok düşük olarak görüyorum. Ada oyuncusunu orada da yerli kuralı gibi bir kural var iken başka ükeye çok zor bırakırlar. Anca tamamen gözden düşmüş olması gerek delle akli gibi... Rabiot paraya bakıyor ama yine de istediği parayı Avrupa nın 5 büyük Ligi'nde bulabilir.İnce bilekli değil ama fena sayılmaz tekniği bence. Ben de çıkan isimler arasından en çok tominayi istiyorum