Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4122.webp
Haaland’ın takım elbisesi gibi nöbet

Bombalarrrrrrr patlıyooorrr...

Acaba nerede patlayacak?

Şey çok enterasan geliyor bana ciddi ciddi son 2 senedir takımlarında en iyi oyuncu Wendel istatistiksel olarak (Claudinho ile birlikte)

Bu adamı 20 mil.€ bonservis ile transfer etmişler adam o günden beri çıkışını devam ettirmiş, şimdi biz bu adam için ne kadar bonservis bedeli düşünüyoruz?
8

Wendel bize uyar ama barcalık adam değil

Riosta eh iştelik bir adam dün izledim umarım onu almayız.

İsmi geçen goretzka tominay anguissa gibi fizikli ama ayağı da iyi oyuncu lazım

Ayrıca takım boyu da uzar bu tip oyuncularla

Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum

Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında

Şey çok enterasan geliyor bana ciddi ciddi son 2 senedir takımlarında en iyi oyuncu Wendel istatistiksel olarak (Claudinho ile birlikte)

Bu adamı 20 mil.€ bonservis ile transfer etmişler adam o günden beri çıkışını devam ettirmiş, şimdi biz bu adam için ne kadar bonservis bedeli düşünüyoruz?
8 + 2 m euro bonus

21 temmuzda biz önemli bi transfer aciklayabiliriz🤔 3 gün önceden haberi dusse bari

Ciddiye alma r.tas bu tip haberleri sebeplerini yazmışsın zaten aklın yolu bir

Wendel,mc tominay,rabiot.mazruoi, bissaka,doueye bakalım 🫡

Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum

Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında
İnce bilekli değil ama fena sayılmaz tekniği bence. Ben de çıkan isimler arasından en çok tominayi istiyorum

Tominay bize 3. Golü attıktan sonra Okan Hoca bunu seneye alabilirsek harika olur demiştir.

Riosa millet ölüp bitiyo da güney amerikalı oyuncular milli takım için ölümüne oynar transfer için yeterli bir done değil milli takım performansı. YIllarca şilide medel insan üstü top oynadı ama klüp kariyeri baya vasattı Ochoa var aynı şekilde hatırladığım

İnce bilekli değil ama fena sayılmaz tekniği bence. Ben de çıkan isimler arasından en çok tominayi istiyorum
Ben de tominay diyorum ama çıkan isimlerden bize gelebilecek tek adam wendel gibi geliyor. Diğerlerinin Türkiye ye gelme ihtimalini çok düşük olarak görüyorum. Ada oyuncusunu orada da yerli kuralı gibi bir kural var iken başka ükeye çok zor bırakırlar. Anca tamamen gözden düşmüş olması gerek delle akli gibi... Rabiot paraya bakıyor ama yine de istediği parayı Avrupa nın 5 büyük Ligi'nde bulabilir.
Wendell ise zıplama yapmak için Rusya ya gitmiş ama ambargo yüzünden alınması imkansıza yakın. Buradaki dert ise Rus kulüpleri oyuncu getirmekte zorlanırken eldekini bırakmamak için çok zorlayacaktır. Bonservis bedeli karşılanırsa oyuncu ikna edilir

Muslera

G.Doue - Sanchez/Nelsson - Bardakci - Kohn

R.Rios - Torreira

Ziyech - Mertens - Baris

Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt