Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tominay bize 3. Golü attıktan sonra Okan Hoca bunu seneye alabilirsek harika olur demiştir.

Bizim maç dışında da takip ettim adam oynadığı her maçta iki kale arası muazzam gidip geliyor ve son derece profesyonel yılmadan usanmadan 90 dakika yapabiliyor aynı şeyi

Mctominay toreiranın uzun olan hali diyebiliriz.

bunlar nasıl haberler abi - 28347920834 tane muhabir gitti kampa - otobüs münihte diye takım münihte dedni (bu akşam düsseldorf ile maç var mesela - geçenle anı stadda diye biliyorum hatta) - şunu bile net takip edemeyenlerden trasnfer bilgisi bekliyoruz.

bunlar nasıl haberler abi - 28347920834 tane muhabir gitti kampa - otobüs münihte diye takım münihte dedni (bu akşam düsseldorf ile maç var mesela - geçenle anı stadda diye biliyorum hatta) - şunu bile net takip edemeyenlerden trasnfer bilgisi bekliyoruz.

Mazruoi ve rabiot diyorum

Bizim maç dışında da takip ettim adam oynadığı her maçta iki kale arası muazzam gidip geliyor ve son derece profesyonel yılmadan usanmadan 90 dakika yapabiliyor aynı şeyi

Mctominay toreiranın uzun olan hali diyebiliriz.

Daha tempolu olduğunu düşünüyorum. İsmi geçenler içinde beni en heyecanlandıran formayı direkt teslim edelim dediğim adam Mc Tominay. Bodrum daymış belki gitmesine gerek kalmaz. Alırsak Hatipoğlu gözümde Brad Pitt oluverir bir an da

Yav rabiotsa gelecek olan 2-3 gün haberlerle oyalanalim,21 temmuzda da kesinlessin.ben razıyım 1 hafta beklemeye

Hatta yandan Erden başkanı bile andırıyor
Daha tempolu olduğunu düşünüyorum. İsmi geçenler içinde beni en heyecanlandıran formayı direkt teslim edelim dediğim adam Mc Tominay. Bodrum daymış belki gitmesine gerek kalmaz. Alırsak Hatipoğlu gözümde Brad Pitt oluverir bir an da

Yusuf demirin kariyer senesi ✍️ gecen sene mertensde olduğu gibi,2025 mayıstan sonra daha çok para kazanacak ayrica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt