Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haluk gülüyor

zevke gelmıs 5 yedik diye
Sinsi herif bak net söyliyim bu adama en ufak duyum verilmiyor Galatasaray’ı karıştırmak için yayın yapıyor bu sene
Gerçi karıştırsın artık umrumda değil bu yönetimden de teknik ekipten de bu kafayla cacık olmaz

Gökhan Dinç: "Epi topu 1 sağ bek ve 1 orta saha için Galatasaray taraftarını bekletiyorlar."

Duboisi niye cikarmadi? Bombos kaliyordu tarafi. Acaba yönetime artik sag beki getirin mesajimi vermek istedi? Zaten gidecekse 2 mactir neden sans verirsin? Birak gencler oynasin. Son 5 dk. kendini nasil göstersinler ?Tuhaf bi mac oldu, neyse.

Acaba diye dusunuyorum;

zorluk derecesi yuksek maclarda orta sahada:

Kaan-Torreira-Wendel

olabilir mi ?
Zorluk seviyesi yuksek maclarda deli gibi saldirip pres yapacagina ikinci bolgede karsilayip gecis oynarsak wendel mertens neler yapar neler birinin hocaya sormasi lazim

Euro 2024 te deli gibi onde basan bir takim gormusmu ispanya karsisinda dahs kuvvetsiz bir takim 60 dakka onde basmismi ?

Bu sacma sapan pres futbolunu turkiye liginde ic sahada tek devre uygulayabilirsin ama baska maclarda asla denememek lazim hocanin bence son senesi bu presten vazgecmes ise sonunu getirecek

Bugün görün şimdi panikle çok yanlış transfer yapacaklar

Mertens cıkıp hocam bu futbol ne allah aşkına 37 yaşına geldim beni deli dana gibi koşturuyorsun bu sacma futbolu bırakalım gel ben sana 2 şablon cizeyim lig başlamadan demeli

Duboisi niye cikarmadi? Bombos kaliyordu tarafi. Acaba yönetime artik sag beki getirin mesajimi vermek istedi? Zaten gidecekse 2 mactir neden sans verirsin? Birak gencler oynasin. Son 5 dk. kendini nasil göstersinler ?Tuhaf bi mac oldu, neyse.
Eğer mesaj verecek olsaydı çıkıp yönetimi savunmazdı

Bence oyunu okuyamayan ve öngörüsü olmayan bir hocaya sahibiz

Gökhan Dinç: "Senin transfere rakiplerin kadar ihtiyacın yok tamam ama Boey gittiğinden beri sağ bek ihtiyacın var."

Haluk Yürekli: "Ben hayatım boyunca Dursun Özbek'le telefonda konuşmuş bir insan değilim."

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarı şurada çok haklı şampiyon olduktan sonra Okan Buruk'un adada yaptığı açıklamalarında paramız var, oyuncu alacağız, başkan açık çek verdi bu minimalde taraftarı çok heyecanlandıracak açıklamalar yaptı."

5. Golde bile yediği çalım komikti.isteksiz oynuyor zorlamıyor bile ama 90 dakika oynadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt