Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens cıkıp hocam bu futbol ne allah aşkına 37 yaşına geldim beni deli dana gibi koşturuyorsun bu sacma futbolu bırakalım gel ben sana 2 şablon cizeyim lig başlamadan demeli
En sonunda bu herifide sakatlayacak.bu yaşta adam kackere sprint atıp basacak. Gücü kalmıyor herifin. Bu adamı. Sezon genelinde as dusunuyorsa vay bizim halimize

Haluk Yürekli: "Oğuz Aydın için 20-25 gün önce bazı kişiler Galatasaray'da dediler biz 4 m euro demiştik sonrasında 5 m euro üzerine çıkmayacağını Alanyaspor'a ilettiğini söylemiştik."

oguz aydının medya gücü: karakulluk

Mikserlik yapanlar var

Okan hoca’yla ilgili alayci tavirlar ile sacma sapan seyler yazanlar art niyetli

Tek amaclari ortaligi karistirmak

Bunu gecen sezon da denediler tutmadi adam delik desik etti hepsini ve rekorlar kirdi
89.58de biten hazırlık maçında 4 adet genci 87de oyuna almasını açıklasana bi

Haluk Yürekli: "Galatasaray Oğuz Aydın'ı isteseydi anında bitirirdi."

gökhan dinç: dursun özbek kardeşi mehmet özbeki futbolun başına geçiremediği için çok sinirli, bu kulübün başkanı benim istediğim olmalı diyor madem kardeşim engelleniyorsa ben de transferleri geciktirim diye mesaj vermiş.

karakullukcu biraz gururun var ise halugun iddialarına cevap verirsin ve zevkli bi kavga izleriz

@Kolpa Kemal G. Veren hala uyumuyor, ne hayal satmaması
3 gündür uyumuyorum şöyle geziniyorum ortalıkta yeminlen

IMG_2968.webp

Burda iki yüzlü insanlar var

Haluk yürekli en basindan bu yana gercekleri söyledi transferle ilgili ama inanmadiniz,rabiot geliyordu mesela sizlere göre

Simdi ise birsey olmamis gibi haluk yürekli den bilgi bekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt