Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.611
- 9.904
- 2.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim değil ki satalım
En sonunda bu herifide sakatlayacak.bu yaşta adam kackere sprint atıp basacak. Gücü kalmıyor herifin. Bu adamı. Sezon genelinde as dusunuyorsa vay bizim halimizeMertens cıkıp hocam bu futbol ne allah aşkına 37 yaşına geldim beni deli dana gibi koşturuyorsun bu sacma futbolu bırakalım gel ben sana 2 şablon cizeyim lig başlamadan demeli
İkinci yarı takımı komple değiştiler bideyani. Seninkiler yedek genç te onlarınkiler armut muAllah razı olsun ,isteseler 8,9 atarlardı
Bence adamların umurlarinda bile değil, çok relax hepsiBugün görün şimdi panikle çok yanlış transfer yapacaklar
Hemen boşanmalivasfinin evlenmesiyle başlayan cöküş süreci
Belkide son sansi taniyayim dedi ne pahasina olursa. Artik dubois ile olmayacagini herkes biliyor.Eğer mesaj verecek olsaydı çıkıp yönetimi savunmazdı
Bence oyunu okuyamayan ve öngörüsü olmayan bir hocaya sahibiz
@Kolpa Kemal G. Veren hala uyumuyor, ne hayal satmamasıHaluk Yürekli: "Biz buna kendimizi dahil etmiyoruz hiçbir zaman hayal satmadık."
İnsallah batar suların altına gömülür güzel adacığımız . Ulan küfürsüzlük ne zormuş.haluk yürekli: dursun özbek para harcamak istemiyor adaya 200 milyon daha bütçe ayıracakmış
89.58de biten hazırlık maçında 4 adet genci 87de oyuna almasını açıklasana biMikserlik yapanlar var
Okan hoca’yla ilgili alayci tavirlar ile sacma sapan seyler yazanlar art niyetli
Tek amaclari ortaligi karistirmak
Bunu gecen sezon da denediler tutmadi adam delik desik etti hepsini ve rekorlar kirdi
Godoman dedelerin adada denize sıfır viskilerini içmelerine afiyet olsun derim.haluk yürekli: dursun özbek para harcamak istemiyor adaya 200 milyon daha bütçe ayıracakmış
3 gündür uyumuyorum şöyle geziniyorum ortalıkta yeminlen@Kolpa Kemal G. Veren hala uyumuyor, ne hayal satmaması