Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haluk yürekli: şuan gs taraftarı sinirli aslında tarzım değil ama bunu söylemek istiyorum, orta saha için istenilen isimleri ikna edemeyince ibrahim hatipoğlu acaba vecinoyu alsak nasıl olur demiş.
gökhan dinc: bokunu cıkarma haluk

Gökhan Dinç: "Manchester'a gidiyorsan Mctominay ile geri ineceksin sonra ali koç gibi oluyor konya'ya uçak gönderiyor boş dönüyor. Oradan gizli gizli git 30 yıldır bu kamplara gidip geliyor bir tek başkanın bilecek."

Haluk yürekli dogrulari konusuyor ve transfer de en dogru bilgileri de veriyor diger muhabirlere göre bu bir gercek

Sadece manchester’a degil dusseldorf’a da davul zurna esliginde gittik haftalardir yaziyoruz bu sekilde transfer görüsmesi olmaz

Transfer den sorumlu olan iki yönetici dusseldorf sokaklarinda poz veriyorsa bu iste bir yanlislik var demektir

Bıktım ET demekten ama emin ol 4-5e almıştık o olsa. Mevzu para değil ya beceriksizlik.

Çıkmış hala kupayla şehir şehir geziyor temmuz olmuş, taraftarı salak yarine koyuyorlar işte alenen. Tribünden gelen birisi olmayınca taraftarı kimse şeyine takmaz. Aptalın önde gideniyiz.
tabii ki bitmişti.

yönetim iş bitiren adamı - güçlendiği için safdışı bıraktı, şu an simitçiler falan geliyor sportife..

1.5 geçmiş 1 hafta kutlarsın bitirirsin . ne kupaymış... ne şovmuş...sanki santrafor oynayıp gol attı yönetimdekiler inanılmaz bir şey.

satış yapmadan çift haneli bonservisle adam alamaz bunlar. dursun'un para olsa da vermez, ben olsam ben de vermem. fener'de parayı veren düdüğü çalar başarı kıstas değildir, dursun bugün 10 milyon verip wendel'i getirsin, gelecek haziran'a çıkacağı bile belli değil herifin. onu ilk başkanlığında yaptı paramı verin diye kendini lisenin önüne zincirlemesi eksik kaldı herifin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt