- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
haluk yürekli: şuan gs taraftarı sinirli aslında tarzım değil ama bunu söylemek istiyorum, orta saha için istenilen isimleri ikna edemeyince ibrahim hatipoğlu acaba vecinoyu alsak nasıl olur demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tum muhabir tayfa: GS ile zenitin teklifi arasinda fark varYarın haberi düşer Zenit 20m euro bonservis Wendel 6m euro yıllık maaş istedi diye![]()

Antalya bu ligte değil mi? Aynı rakiplerle oynamadı mı? Zaha nerede oynadı geçen yıl. Bizde kaç dakika oynayıp fayda sağladı?oguz antalyada oynadı![]()
mr plank orda burda story atmasin o zamanHaluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu Manchester'a gidiyor tüm herkesin haberi oluyor nasıl oluyor kardeşim bu artık Galatasaray'ın iç hesaplaşmalarını geride bırakması lazım."
Wendel+23 verirlerse okeyim bu arada (Keçiören payı da 4,6 milyon olur bu durumda)Adamlar barış alper ile takas istemıs daha wendel diyor
gökhan dinc: bokunu cıkarma halukhaluk yürekli: şuan gs taraftarı sinirli aslında tarzım değil ama bunu söylemek istiyorum, orta saha için istenilen isimleri ikna edemeyince ibrahim hatipoğlu acaba vecinoyu alsak nasıl olur demiş.
ben değiştirdim şimdieditledim
En ince yerden FT ovmeyi ne zaman birakcan Cafer güney bile biraktiWendel ve claudinho fatih hocanin listesindeydi hep
Avrupa önemli avrupaHala geç değil wendel doue ve de Emirhan ile yine şampiyon oluruz inşallah
UzaNeyse bu sene besiktasliyiz o zaman
antalyaya karşı oynanan oyunla bize karşı oynanan oyun bir mi renktaş?Antalya bu ligte değil mi? Aynı rakiplerle oynamadı mı? Zaha nerede oynadı geçen yıl. Bizde kaç dakika oynayıp fayda sağladı?
haluk yürekli: şuan gs taraftarı sinirli aslında tarzım değil ama bunu söylemek istiyorum, orta saha için istenilen isimleri ikna edemeyince ibrahim hatipoğlu acaba vecinoyu alsak nasıl olur demiş.
tabii ki bitmişti.Bıktım ET demekten ama emin ol 4-5e almıştık o olsa. Mevzu para değil ya beceriksizlik.
Çıkmış hala kupayla şehir şehir geziyor temmuz olmuş, taraftarı salak yarine koyuyorlar işte alenen. Tribünden gelen birisi olmayınca taraftarı kimse şeyine takmaz. Aptalın önde gideniyiz.