Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.184
- 12.942
- 2.658
Sanchezin kendisi.Bizim orta sahaya davinson atletizminde hojbjerg pas kalitesinde bir adam lazım. Var mı öyle biri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanchezin kendisi.Bizim orta sahaya davinson atletizminde hojbjerg pas kalitesinde bir adam lazım. Var mı öyle biri?
Bunları çalışsa da geliştiremez ki. Berkan da hava topu yok bu saatten sonra da olmaz, ayrıca hızlı bir adam değil.Evet bugün gördük maşallahı vardı.Havaya falan sicrayamamasi sonra 10 metre gerisinden gelen adamdan 20.metre falan fark yemesi iyi çalışmış
Biz orada full + full yaptık ben aralıklı dinlenme hiç hatırlamıyorum.Rdas yazdığın dakika aralıkları toplam 65dk pres oluyor yav5 dk için mi bu kadar tantana

Abi ben açıkçası lig için wendel, şl düşünürsek Hojbjerg e daha yakınım ama MC de olur bek savunması düzgün olursa. Adamın şutları müthiş kafa da var her şey var orta şekerli herifte. Ama öyle çok ince pas muhteşem pas araları falan beklememek lazım MC den.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni mi anladinüzülerek söylüyorum hoca nasıl 1 orta saha istediğinin kendisi de farkında değil bence
Torreira Lemina Mc Tominay desekTorreira Demirbay Wendel, Torreira Kaan Wendel gibi üçlüler kullanılabilir ama hoca bizde en sıkıntılı dönemlerde dahi üçlü orta saha oynatmadı.
Nasıl şampiyon olmuş la bunlar
Bir maç bile 4-2-3-1 karsılarken de 4-4-2 den vazgeçtiğimizi görmedim 2 senedir başımızda yani o 4-3-3 tam bir hayalTorreira Demirbay Wendel, Torreira Kaan Wendel gibi üçlüler kullanılabilir ama hoca bizde en sıkıntılı dönemlerde dahi üçlü orta saha oynatmadı.
Pozisyon bilgisine güvenemiyorum... Bir de pas tekniğine... Defans için iyi olabilir ama orta saha için yeterli mi?Sanchezin kendisi.
Torreira Lemina Mc Tominay desek
CL'de ciddi hakem faktörüde vardı onu es geçememek lazım bizim maçların dışında Münih - Kopenhag maçını izleyenler hatırlar öyle ya da böyle orada beraberlik yetecek olan maçta Münih'in penaltısı iptal sonrası 3 puan gerektiği an rakibin istediği oyun tarzına göre gittik.
Prag maçına hiç değinmemek lazım Boey'i satan yönetim yerini dolduramadı aynı şekilde Köhn'ü listeye yazdıramayan yönetim 2 devşirme bek ile rakibin kanat beklerini yıldız yaptık.
Ozaman başkası gelir oynatır bukadar basit. Ne ya bu goz göre göre uçuruma gidecegizTorreira Demirbay Wendel, Torreira Kaan Wendel gibi üçlüler kullanılabilir ama hoca bizde en sıkıntılı dönemlerde dahi üçlü orta saha oynatmadı.
Ozaman başkası gelir oynatır bukadar basit. Ne ya bu goz göre göre uçuruma gidecegiz
Fener transfer dönemi açıkken 14+2 gibi takıldı geçen sene. Bunlarda 12+8 gibi takılır, maç öncesi 12 kişi bildirirlerbu bjkde 20 yabancı falan olmuş galiba bunlar yeni trasnferlerde lisans olayını nasıl yapacaklar süper kupa için