Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bugün gördük maşallahı vardı.Havaya falan sicrayamamasi sonra 10 metre gerisinden gelen adamdan 20.metre falan fark yemesi iyi çalışmış
Bunları çalışsa da geliştiremez ki. Berkan da hava topu yok bu saatten sonra da olmaz, ayrıca hızlı bir adam değil.

Abi ben açıkçası lig için wendel, şl düşünürsek Hojbjerg e daha yakınım ama MC de olur bek savunması düzgün olursa. Adamın şutları müthiş kafa da var her şey var orta şekerli herifte. Ama öyle çok ince pas muhteşem pas araları falan beklememek lazım MC den.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Tolgam Torreira yanına Sergio, Kerem, Eyüp, Ndombele hepsi çok ağır oyuncular, ismi geçen kişiler arasında Torreira nın yükünü en aza indirecek belki Hojbjerg olabilir fakat ikisinin bir yılda gol katkısı bence Mc Tominay kadar etmeyecektir. Çünkü tempolu adam her zaman iş yapar. Hele lig için tam bir fark yaratan olur

Adam..
20240716_002112.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha icin oyuncu profilleri farkli cünkü menajer önerileri ile ilerliyoruz

Senelerdir ayni düzen

Bize yazilan oyuncular fb ve bjk ile de aniliyor mesela

Ne yazik ki böyle bir düzen var

Scout ekibi ile birlikte transfer listesi hazirlandigina kimse inandiramaz beni

Icardi fenere de önerilmis mesela,mertens trabzon’a önerilmis bosta oldugu dönem

Gecen sezon zaha ve tete mesela

Bu yüzden profil olarak baktigimizda farkli oyuncular cikiyor karsimiza

CL'de ciddi hakem faktörüde vardı onu es geçememek lazım bizim maçların dışında Münih - Kopenhag maçını izleyenler hatırlar öyle ya da böyle orada beraberlik yetecek olan maçta Münih'in penaltısı iptal sonrası 3 puan gerektiği an rakibin istediği oyun tarzına göre gittik.

Prag maçına hiç değinmemek lazım Boey'i satan yönetim yerini dolduramadı aynı şekilde Köhn'ü listeye yazdıramayan yönetim 2 devşirme bek ile rakibin kanat beklerini yıldız yaptık.

Torreira Demirbay Wendel, Torreira Kaan Wendel gibi üçlüler kullanılabilir ama hoca bizde en sıkıntılı dönemlerde dahi üçlü orta saha oynatmadı.
Bir maç bile 4-2-3-1 karsılarken de 4-4-2 den vazgeçtiğimizi görmedim 2 senedir başımızda yani o 4-3-3 tam bir hayal

CL'de ciddi hakem faktörüde vardı onu es geçememek lazım bizim maçların dışında Münih - Kopenhag maçını izleyenler hatırlar öyle ya da böyle orada beraberlik yetecek olan maçta Münih'in penaltısı iptal sonrası 3 puan gerektiği an rakibin istediği oyun tarzına göre gittik.

Prag maçına hiç değinmemek lazım Boey'i satan yönetim yerini dolduramadı aynı şekilde Köhn'ü listeye yazdıramayan yönetim 2 devşirme bek ile rakibin kanat beklerini yıldız yaptık.

Cok hizli unutuluyor bazi gercekler

Torreira Demirbay Wendel, Torreira Kaan Wendel gibi üçlüler kullanılabilir ama hoca bizde en sıkıntılı dönemlerde dahi üçlü orta saha oynatmadı.
Ozaman başkası gelir oynatır bukadar basit. Ne ya bu goz göre göre uçuruma gidecegiz

Orta saha:

---------------sanchez--------------
Torreira---------------------wendel

Fizik gücü yüksek bi orta saha, sanchezin ayagida kötü sayilmaz.

Ne dersiniz?

bu bjkde 20 yabancı falan olmuş galiba bunlar yeni trasnferlerde lisans olayını nasıl yapacaklar süper kupa için
Fener transfer dönemi açıkken 14+2 gibi takıldı geçen sene. Bunlarda 12+8 gibi takılır, maç öncesi 12 kişi bildirirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt