Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.246
- 76.309
- 4.218
Hiçbir mantığa oturmuyor ne planladığımıza dair hiçbir şey belli değil.Dursun ve 20M
Hic inandirici degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir mantığa oturmuyor ne planladığımıza dair hiçbir şey belli değil.Dursun ve 20M
Hic inandirici degil
Hiçbir mantığa oturmuyor ne planladığımıza dair hiçbir şey belli değil.
Olur olmaz bakalım ama yarın haberler artacak gibi gözüküyor son haberlere bakarsak bizimkiler gözü karartmış.Bi plan oldugunu nerden cıkardın yaw
Doğaçla.
Medvedev şu bildiğimiz bsşbakan olan mı?Başkan medvedev daha fazla istiyor ve görüşmeler sürüyor demiş bu arada 20+ bonus için
Zenitin başkanıMedvedev şu bildiğimiz bsşbakan olan mı?
Zenit başkanı mı o?
eğer bu başkan ve yöneticiler devam ederse, yaprak dökümü birer ikişer devre arasından başlar.Beni en çok endişelendiren konu şu
Okan buruk şampiyonluktan sonra bir röportajda mevcut oyuncular muslera olsun icardi olsun mertens olsun daha kaliteli oyuncularla oynamak istiyorlar gibi net bir cümle kurmuştu.
Eğer bu yönetim o vizyonu gerçekleştiremezse bu oyunculardan da geçen seneki performansı beklemek hata olur
Doue midir ne zıkkımdır
İlkay
Wendel
Giden oyuncu olmazsa fitim
Zaten buna fit olmayanda üstelik başkanda dursunken bu bile şüpheli yanimakul istekler üstat. :d
bende fitim
Burasi Gsc, burda akilli yorumlar aramaUlan burayı okudukça paranoya oluyorum.
Daha 2 gün önce bunlar ölü pazarlığı yapıyor ihtiyaçın varsa 3 e 5 e bakmadan alacaksın diyordunuz.
Bugünde adamlar 1 milyon menajer parası verdi diye küfür ediyorsunuz.