Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi plan oldugunu nerden cıkardın yaw

Doğaçla.
Olur olmaz bakalım ama yarın haberler artacak gibi gözüküyor son haberlere bakarsak bizimkiler gözü karartmış.

Burhan'ın geçen yaptığı haberine baktım Wendel ve Mctominay liste başı demiş eğer Mctominay ihtimali kalmadıysa Wendel'i net alacaklar gibi gözüküyor.

Haluklarda bugün liste başı gibisinden konuştu maliyet kısmını beklemek gerekecek.

Herifi alabilmemizin bir ihtimali varsa o parayı teklif etmemiz gerekiyordu zaten ama benim anlamadığım madem bu para var neden mctominay'a teklif etmek yerine wendele ettik

Başkan medvedev daha fazla istiyor ve görüşmeler sürüyor demiş bu arada 20+ bonus için

Beni en çok endişelendiren konu şu

Okan buruk şampiyonluktan sonra bir röportajda mevcut oyuncular muslera olsun icardi olsun mertens olsun daha kaliteli oyuncularla oynamak istiyorlar gibi net bir cümle kurmuştu.

Eğer bu yönetim o vizyonu gerçekleştiremezse bu oyunculardan da geçen seneki performansı beklemek hata olur

Beni en çok endişelendiren konu şu

Okan buruk şampiyonluktan sonra bir röportajda mevcut oyuncular muslera olsun icardi olsun mertens olsun daha kaliteli oyuncularla oynamak istiyorlar gibi net bir cümle kurmuştu.

Eğer bu yönetim o vizyonu gerçekleştiremezse bu oyunculardan da geçen seneki performansı beklemek hata olur
eğer bu başkan ve yöneticiler devam ederse, yaprak dökümü birer ikişer devre arasından başlar.

Nasil maclari bireysel yetenekler kopariyor, transferide biri öncü olup bitirecektir, plan program sifir oldugu okadar belliki.

makul istekler üstat. :d

bende fitim
Zaten buna fit olmayanda üstelik başkanda dursunken bu bile şüpheli yani :asd:
F0EC13UWIAAH4I0.jpg

Yarın geceye doğru bence her iki iddaa da olumlu yada olumsuz netleşir yani 20 saat icinde

Gunaydin. Videolardan izledigim wendeli eski jekeli fernandese benzettim

Elinde Nelsson Apo gibi 2 stoper varsa Davinson'u son güne bırakıp fiyat düşmesini beklersin tabii de orta saha ve sağ bek için şu an bu geçerli olamaz

Üstelik bütçe sıkıntısı da yok diye ilk ağızdan açıklama gelmişken yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt