Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.189
- 17.853
- 2.228
Bayerndeki sistem müthiş takımın bütçesi audiden.Geri kalan tüm önemli noktalara bayern kültüründen yetişmiş futbolu bilen adamlara bırakıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin ve benim için bir şey olmaz gibi maç zamanları ortalıkta olmayıp sonra şu şekil ortaya çıkıyoruz çünkü
Avrupada kesinlikle 4 3 3 oynanması gerektiğine inanıyorum.Yani torreira wendel ve kaan 3 lusu olmalı benceWendel anladigim kadariyla top rakipteyken degil top bizdeyken daha faydali olacak bir herif.O zaman ligde 30 maci kapali savunmalara karsi oynuyacagimizi dusunursek plan hedef avrupa degil lig gibi geldi bana.Onceligimiz lig olucaksa üzücü olur ayrica adi gecrn isimler hemrn herkes yazmis birbirleriyle cok alakasiz herifler napmaya calisiyoz biz ben bi cacik anlamadim.
Bence profilden çok elimizdeki parayla tüm oyunculara sorduk en uygunu bu alıyoruz demek için alınıyor çünkü Amrabat, Hojbjerg, Fofana, Rabiot, Wendel çıkan isimlere bakınca farklı farklı profiller artık bütçemiz hangisine el verirse onu alacaz.Wendel anladigim kadariyla top rakipteyken degil top bizdeyken daha faydali olacak bir herif.O zaman ligde 30 maci kapali savunmalara karsi oynuyacagimizi dusunursek plan hedef avrupa degil lig gibi geldi bana.Onceligimiz lig olucaksa üzücü olur ayrica adi gecrn isimler hemrn herkes yazmis birbirleriyle cok alakasiz herifler napmaya calisiyoz biz ben bi cacik anlamadim.

Eskiden ne sansliymisiz sol bekte hakan Ünsal o yoksa Ergün penbe sağ bekte capone o.yoksa umit hatta fatih akyelŞaka maka eldeki sağlam bek sayısı 0. Sol bekin adı bile geçmiyor
Kötü olan şu rakipte 5 tane bek oyuncusu var Ferdi, Osayi, Oosterwolde, Mert, Levent bizde Köhn hariç bek yok.Şaka maka eldeki sağlam bek sayısı 0. Sol bekin adı bile geçmiyor
İkinizinde hiç ban yememesi ilginç bir hadise. Bir kelime küfür bile mi etmediniz onca sene
Bayerndeki sistem müthiş takımın bütçesi audiden.Geri kalan tüm önemli noktalara bayern kültüründen yetişmiş futbolu bilen adamlara bırakıyorlar.
Bugün denk geldim maç sonu hocaya sordu serhan solbek konusunu köhn'ü yüklemler yapılıyor burada performansları çokta ciddiye almamak lazım dedi yedek olsun düşünmüyoruz herhalde.Şaka maka eldeki sağlam bek sayısı 0. Sol bekin adı bile geçmiyor
Sonra hayal kuruyoruz Turkiyenin bayerni olalım diye.Bunun için sağlam bir bütçe ve Erden Timur gibi futbol adamlarına ihtiyacımız var ve tabi istikrardan.O zaman işte avrupada da kalıcı başarılar elde edebilirizRummenigge ve Hoeneb yerine Hatipoğlu ve Cenk Ergün var işte Akınım![]()
Komutanım belki sakatlık geçmişi kabarık mazroui gelecek üstüne bi deŞaka maka eldeki sağlam bek sayısı 0. Sol bekin adı bile geçmiyor
Sonra hayal kuruyoruz Turkiyenin bayerni olalım diye.Bunun için sağlam bir bütçe ve Erden Timur gibi futbol adamlarına ihtiyacımız var ve tabi istikrardan.O zaman işte avrupada da kalıcı başarılar elde edebiliriz
Gelse bile 4 ağustostan önce bitmeyecek abiOna hayranım da o en imkansızı bence
4 3 3 zor ve pahali bir sistem 3 degil bence min 5 tane benzer kalitede orta sahaya ihtiyacin var sezon cok uzun zira sadece avrupa maclari icin de boyle bir degisikliklige gidilecegini sanmiyorum fakat avrupada oyunumuzu gozden gecirmek sart.Avrupada kesinlikle 4 3 3 oynanması gerektiğine inanıyorum.Yani torreira wendel ve kaan 3 lusu olmalı bence
Valla banada oyle geliyor hocam bizde o bolge icin bi butce var artik ne kadarsa o parayla kim denk gelirse onu alacak bunlsr belliki keske scott wendel ikisi beraber olsaBence profilden çok elimizdeki parayla tüm oyunculara sorduk en uygunu bu alıyoruz demek için alınıyor çünkü Amrabat, Hojbjerg, Fofana, Rabiot, Wendel çıkan isimlere bakınca farklı farklı profiller artık bütçemiz hangisine el verirse onu alacaz.
CL'de de Kaan düşünülüyor olabilir defansif özellikleri üst seviye geçen seneki performansı gayet iyiydi ön alan baskısını çok iyi yapmıştı.
Açıkçası ne planlandığını kimse bilmiyor.![]()
Dursun mu ağlar?Ceza yememek için buraya yazmıyorum ama sana ne küfürler ediyorum Dursun. Duysan aklın şaşar oturup ağlarsın!