Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayerndeki sistem müthiş takımın bütçesi audiden.Geri kalan tüm önemli noktalara bayern kültüründen yetişmiş futbolu bilen adamlara bırakıyorlar.

Wendel anladigim kadariyla top rakipteyken degil top bizdeyken daha faydali olacak bir herif.O zaman ligde 30 maci kapali savunmalara karsi oynuyacagimizi dusunursek plan hedef avrupa degil lig gibi geldi bana.Onceligimiz lig olucaksa üzücü olur ayrica adi gecrn isimler hemrn herkes yazmis birbirleriyle cok alakasiz herifler napmaya calisiyoz biz ben bi cacik anlamadim.

Wendel anladigim kadariyla top rakipteyken degil top bizdeyken daha faydali olacak bir herif.O zaman ligde 30 maci kapali savunmalara karsi oynuyacagimizi dusunursek plan hedef avrupa degil lig gibi geldi bana.Onceligimiz lig olucaksa üzücü olur ayrica adi gecrn isimler hemrn herkes yazmis birbirleriyle cok alakasiz herifler napmaya calisiyoz biz ben bi cacik anlamadim.
Avrupada kesinlikle 4 3 3 oynanması gerektiğine inanıyorum.Yani torreira wendel ve kaan 3 lusu olmalı bence

Bence profilden çok elimizdeki parayla tüm oyunculara sorduk en uygunu bu alıyoruz demek için alınıyor çünkü Amrabat, Hojbjerg, Fofana, Rabiot, Wendel çıkan isimlere bakınca farklı farklı profiller artık bütçemiz hangisine el verirse onu alacaz.

CL'de de Kaan düşünülüyor olabilir defansif özellikleri üst seviye geçen seneki performansı gayet iyiydi ön alan baskısını çok iyi yapmıştı.

Açıkçası ne planlandığını kimse bilmiyor. :asd:

Rummenigge ve Hoeneb yerine Hatipoğlu ve Cenk Ergün var işte Akınım👀😍
Sonra hayal kuruyoruz Turkiyenin bayerni olalım diye.Bunun için sağlam bir bütçe ve Erden Timur gibi futbol adamlarına ihtiyacımız var ve tabi istikrardan.O zaman işte avrupada da kalıcı başarılar elde edebiliriz

Herkese iyi geceler kalanlara iyi nöbetler diliyorum.
giphy.webp

Sonra hayal kuruyoruz Turkiyenin bayerni olalım diye.Bunun için sağlam bir bütçe ve Erden Timur gibi futbol adamlarına ihtiyacımız var ve tabi istikrardan.O zaman işte avrupada da kalıcı başarılar elde edebiliriz

Beckenbauer başkandı, şuan Oliver Kahn ve Hasan Salihamidzic de yine idari kadroda. Bizim ülkede bu tarz bir kadrolaşma imkansız gibi daha çok rant odaklı. Erden başkanın bırakmasını temelinde de bu var diye düşünüyorum.

Avrupada kesinlikle 4 3 3 oynanması gerektiğine inanıyorum.Yani torreira wendel ve kaan 3 lusu olmalı bence
4 3 3 zor ve pahali bir sistem 3 degil bence min 5 tane benzer kalitede orta sahaya ihtiyacin var sezon cok uzun zira sadece avrupa maclari icin de boyle bir degisikliklige gidilecegini sanmiyorum fakat avrupada oyunumuzu gozden gecirmek sart.

Bence profilden çok elimizdeki parayla tüm oyunculara sorduk en uygunu bu alıyoruz demek için alınıyor çünkü Amrabat, Hojbjerg, Fofana, Rabiot, Wendel çıkan isimlere bakınca farklı farklı profiller artık bütçemiz hangisine el verirse onu alacaz.

CL'de de Kaan düşünülüyor olabilir defansif özellikleri üst seviye geçen seneki performansı gayet iyiydi ön alan baskısını çok iyi yapmıştı.

Açıkçası ne planlandığını kimse bilmiyor. :asd:
Valla banada oyle geliyor hocam bizde o bolge icin bi butce var artik ne kadarsa o parayla kim denk gelirse onu alacak bunlsr belliki keske scott wendel ikisi beraber olsa

Ceza yememek için buraya yazmıyorum ama sana ne küfürler ediyorum Dursun. Duysan aklın şaşar oturup ağlarsın!
Dursun mu ağlar?:asd:

Erden Timur gibi sanıyorsun Dursun’u.

Bak, Türkiye şartlarında kulüp başkanlığı yapmak için taraftardan utanmayacaksın. Erden Timur başkanlık yapmak istiyorsa örnek alsın. Dursun, Ali, Aziz, Anç, Hasan. Bunlar rahatça manipülasyon yapan, gerçeği saklayan, iş bilmez ve utanması olmayan adamlar.

Erden Timur bunların gördüğü taraftar baskısının yarısı görse ülkeyi terkederdi herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt