Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav mis gibi genç ve kuzeyli Nelsson’un sağ bek versiyonu geliyor işte.

Kimi istiyorsunuz abi.

Yani sırf eleştirmek için eleştirmeyin lütfen ya. Gayet güzel bir hamle.

10 tane Cenk bey yerine 1 tane Erden Timur tercih ederiz, Cenk Ergün’ü yine sabaha kadar eleştirelim ama iyi hamleyse hakkını da verelim. Tete Dombele vs bunlar da Erden Timur zamanı geldi. Sadece İcardi değil yani gelen.

10 cok ya. 6+2 5+3 gibi bişey vermisizdir maximum
Bilmiyorum Eray umarım iyi çıkar bu tür futbolcular genelde ıslıyor bizde ama sistem oyuncusu gibi duruyor baya ofansif katkısı nasıl olur bilemedim

Yine de heyecanlandıran bir isim bana göre.

Bir de şu tip bir scout OS çeksek çok mutlu olacağım

oyuncuları tek tek değerlendirmek çoğunlukla yanlış oluyor

ne oynadığın ne oynamak istefiğin çok önemli oluyor

mesela hoca geöen sene kaanı united ve bayern maçlarında top bizdeyken sağ stoper gibş oynatıp boeyi öne çıkarmıştı

belki jelert de hücumdayken savunmayı üçleyen ve çizgiyi barışla kullanmayı sağlayan oyuncu olabilir

gelmeden ve hocanın planını görmeden bir şey diyemiyorum

bu arada sascha da çok uzun süre hücum aksiyonu zayıf bir oyuncuydu

son aylarında doğru hücum koşularını öğrenmiş ve goller atmıştı

Ounachu,muhammed chami trabzon almak uzere.2 forvet alacaklarmis,iyi stoperler gelecek ustune.fbden daha iyiler transferde

Bu sene trabzon ile yaris olabilir,ısteyen gotu ile de gülebilir ama iyi kadro kuruyorlar.sagbek gelcek daha.fb ve bjk saturnden yakayi kurtaramaz

Jelert geliyorsa orta saha profili wendel olur veya bunun gibi daha hücuma yönelik.

Jelert bizim maçlarda değil de fark yesinler diye izlediğimiz City maçlarında gözüme çarpmıştı benim :asd: 2 maçtan anladığım kadarıyla ikili mücadeleden kaçmayan bir adam Boey kadar dominant değil öyle rakibe ağır fiziksel dominasyon kuramaz ama rahat da bırakmaz.İlla bir oyuncuya benzetecek olsam Nagotomo'ya benzetirim

Ofansif yonunu bir oyuncu minimum gelistirebilir, teknik, oyun gorusu, dribbling yapma ozelligi falan dogustan gelen birsey bunlar yoksa sittin sene calissan yine cok fazla gelistiremezsin. Ama defans yapmayi bir oyuncuya ogretebilirsin, bu konuda dogru bir egitim ile defansif ozellikleri gelistirebilir oyuncular.
Bizim aradığımız sağ bek oyunun ofansif yönünden ziyade takıma tempo katacak, geriye dönme işini savsaklamayacak, rakip hücum oyuncusunun önünde durabilecek, ilk toplara basabilecek, hücum prese katkıda bulunabilecek, geçiş hücumu yediğimizde stoperlerin açığını kapatacak bir bek.
Boey gibi.
Boey de ilk geldiğinde ofans yönü kuvvetli değildi hatta hala da mükemmel değil ama geliştirdi tabi yukarıda saydığım diğer özellikleri o kadar iyi ki ofansif yöndeki eksikleri göze çarpmıyor.
Jelert’in hücumda bir Mariano veya Eboue katkısı vermesini bekleyemeyiz ama ilerde olduğu diğer özellikleri o kadar baskın hale gelebilir ki takıma katkısı onlardan daha yüksek olabilir aynı Boey gibi

Bilmiyorum Eray umarım iyi çıkar bu tür futbolcular genelde ıslıyor bizde ama sistem oyuncusu gibi duruyor baya ofansif katkısı nasıl olur bilemedim

Yine de heyecanlandıran bir isim bana göre.

Bir de şu tip bir scout OS çeksek çok mutlu olacağım
Abi en kötü elden çıkarırsın ya. 3-4e bile satarsın en kötü Kopenhag nordjalend falan gelir alir tutmasa. Bak ts forvete almıştı corneilus sonra gitti elden çıkardı. Bunlarda alıyor maaşı çok uçuk değilse alıyolar kendi pasaportlu adamlarini. Linnesi bile molde aldi geri. Bu tarz adamlar tarık camdal gibi kahpe olmaz bence

Not: omari ornek vermeyin onun kanında kahpelik vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt