Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.615
- 109.451
- 4.878
Jelert in geldiğini duyan Ross
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum Eray umarım iyi çıkar bu tür futbolcular genelde ıslıyor bizde ama sistem oyuncusu gibi duruyor baya ofansif katkısı nasıl olur bilemedim10 cok ya. 6+2 5+3 gibi bişey vermisizdir maximum
Bu oyunu avrupa’daki maclarda oynuyorlarKopenhag takiminda defansi zayif olan adami 2 gun tutmazlar adamlarin tek yaptigi is savunma ve gecis hucumu
Fena girdi gibi ama ne alaka yav bu hamle çok garip duruyor muhtemelen listemizde 4 yada 5. Sıradaki bek oyuncuyu aldıkYANGIN yapıcaz diyip yönetime panikle 10 milyona danish liginden sağ bek aldıran büyük cimbom taraftarı
Yumuşak futbolcu istemiyorum sert adamlar gelsin kız gibi dolanmasın sahadaSaplayıcı bir siyahiye kimse hayır demez özellikle forumun ılıkları
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Farkeder mi demekki oyuncu istediginde savunma yapabiliyor adamlarin sattigi hojlund bile savunmasi presi fizgi iyi oyuncu kopenhagtan kohn cikmaz imkansiz kopenhag kohnu kadroya almazBu oyunu avrupa’daki maclarda oynuyorlar
2 maçtan anladığım kadarıyla ikili mücadeleden kaçmayan bir adam Boey kadar dominant değil öyle rakibe ağır fiziksel dominasyon kuramaz ama rahat da bırakmaz.İlla bir oyuncuya benzetecek olsam Nagotomo'ya benzetirimBizim aradığımız sağ bek oyunun ofansif yönünden ziyade takıma tempo katacak, geriye dönme işini savsaklamayacak, rakip hücum oyuncusunun önünde durabilecek, ilk toplara basabilecek, hücum prese katkıda bulunabilecek, geçiş hücumu yediğimizde stoperlerin açığını kapatacak bir bek.Ofansif yonunu bir oyuncu minimum gelistirebilir, teknik, oyun gorusu, dribbling yapma ozelligi falan dogustan gelen birsey bunlar yoksa sittin sene calissan yine cok fazla gelistiremezsin. Ama defans yapmayi bir oyuncuya ogretebilirsin, bu konuda dogru bir egitim ile defansif ozellikleri gelistirebilir oyuncular.
Abi en kötü elden çıkarırsın ya. 3-4e bile satarsın en kötü Kopenhag nordjalend falan gelir alir tutmasa. Bak ts forvete almıştı corneilus sonra gitti elden çıkardı. Bunlarda alıyor maaşı çok uçuk değilse alıyolar kendi pasaportlu adamlarini. Linnesi bile molde aldi geri. Bu tarz adamlar tarık camdal gibi kahpe olmaz benceBilmiyorum Eray umarım iyi çıkar bu tür futbolcular genelde ıslıyor bizde ama sistem oyuncusu gibi duruyor baya ofansif katkısı nasıl olur bilemedim
Yine de heyecanlandıran bir isim bana göre.
Bir de şu tip bir scout OS çeksek çok mutlu olacağım