Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
kopenhag'ın jelert yerine aldığı scout transferi. yaklaşık 2 milyon euro harcamışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kopenhag'ın jelert yerine aldığı scout transferi. yaklaşık 2 milyon euro harcamışlar.
Yetersiz kalır bence. En az bir tane daha ortasaha alınması lazım.Jelert ve Wendel ile transferi kapatsak nasil olur acaba?
Kopınhegın daha iyi bir takım ama renktaş bu açıdan gönlüm rahat.
biraz tartışmalı bu konu
Yabanci mi? O zor cunku Zaha veya Ziyech'ten biri gitmesi lazim yabanci istiyorsan. Ikisinin kaldigi bir senaryoda anca yerli olabilir mesela Okay falan.Yetersiz kalır bence. En az bir tane daha ortasaha alınması lazım.

Nuri'yi kafalayıp Dortmund'un Salih'ini kapsak keşke. Ben o adamı beğeniyorum baya.Yabanci mi? O zor cunku Zaha veya Ziyech'ten biri gitmesi lazim yabanci istiyorsan. Ikisinin kaldigi bir senaryoda anca yerli olabilir mesela Okay falan.
Yabanci mi? O zor cunku Zaha veya Ziyech'ten biri gitmesi lazim yabanci istiyorsan. Ikisinin kaldigi bir senaryoda anca yerli olabilir mesela Okay falan.
Erayım anladığım kadarıyla bize de çekecek pek bir şey kalmıyorBiz bu çocuğu istesek buna da 10m çekerler. Bizi gelen geçen piyango bileti olarak görüyor
Yasin Özcan için aynını düşünüyorum çok yetenekli bence alınmalı Avrupa’da en iyi Türk gençler arasındaydı sanırım biri paylaşmıştı buradaYasin ozcan da olmazsa olmaz elzem bir adam.Neyse parası verip alsınlar, köhnl3 gitmez bu iş
Cok duz bir oyuncu, bir numarasini goremedim.Nuri'yi kafalayıp Dortmund'un Salih'ini kapsak keşke. Ben o adamı beğeniyorum baya.
Kopenhag'ın bu sene sanırım 10 tane falan maçını seyrettim. Hepsinde de bu eleman oynuyordu.Linnes ten iyi mi rtaşlar
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Topu bırak profilindeki sempatik topuş dayiyi bile sırtına alıp taşır. Wendel bu feramuz değil.Wendel dribbling yapmak suretiynen topu karşı kaleye taşıyabiliyor mu?