Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200.gif
Yalnız sakalı kesse tete bu

Kopenhag'ın bu sene sanırım 10 tane falan maçını seyrettim. Hepsinde de bu eleman oynuyordu.

Seyrettiğim 10 maçın ortalamasını alıyorum;

- Ferdi, Barış Alper gibi ciğersiz bir oyuncu. Koşmaya başladı mı durmuyor.
- Zayıf ama güçlü bir oyuncu. Omuz omuzada uçacak gibi durduğu pozisyonlarda kendisi devriliyorsa rakibi de devriliyor muhakkak.
- Top tekniği zayıf. Bu yüzden olabildiğince basit oynamaya çalışıyor.
- Çok süratli. Bu yüzden önüne top atıldığında depara kalkmayı ve ileriye top taşımayı seviyor. Ama dediğim gibi top tekniği zayıf, sağ öne top taşıyıp rakibe kaptırabilir veya açtığı orta çok kötü olabilir.
- Agresyonu yüksek bir oyuncu. Bizim maçta da 2. sarıdan kırmızı yemişti.
- Agresyonu yüksek demiştim, bu yüzden kayarak topa girmeyi de çok seviyor. Açıkçası tek hamlede kolayca geçilebilen bir oyuncu değil fakat rakibe sert giriyor. İzlediğim maçların hepsinde yanlış hatırlamıyorsam ilk 20 dakika içinde muhakkak faul yaptı ve uyarı aldı.
- Topa kafa sokuyor ama işte kafası topa pek çalışmıyor.
Sağolasın dostum. Yetenek fakiriyse beyin de yoksa eğer dediğin gibi uzak durmakta fayda var çok gelişmez öyle adamlar. Ben izleğimde beğenmiştim ama genel performansını bilmiyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orkun Kokcu imkansiz (cok pahali desek daha dogru ve gelmez zaten buraya bu yasta)
Yusuf Yacizi fazla maas isteyebilir ama bonservisi elinde
Aytac ne yav
Printer çok maaş istemezse kadroya derinlik katması açısından iyi hamle olabilir.

Sağolasın dostum. Yetenek fakiriyse beyin de yoksa eğer dediğin gibi uzak durmakta fayda var çok gelişmez öyle adamlar. Ben izleğimde beğenmiştim ama genel performansını bilmiyorum.

Yetenek fakiri değil renktaş. Özellikle savunma becerileri gayet yüksek 21 yaşındaki bir oyuncu için. Ancak kendisinden 0'a inip bir anda harika ortalar açmasını yani hücumda böyle bir etki yaratmasını beklemeyin.

Edit: Boey bu yaştayken Jelert seviyesinde değildi bunu da belirtmek isterim.

Yetenek fakiri değil renktaş. Özellikle savunma becerileri gayet yüksek 21 yaşındaki bir oyuncu için. Ancak kendisinden 0'a inip bir anda harika ortalar açmasını yani hücumda böyle bir etki yaratmasını beklemeyin.

Edit: Boey bu yaştayken Jelert seviyesinde değildi bunu da belirtmek isterim.
Onu boey de yapamıyordu tam manada. Adamın kafası çalışıyor mu kafasını kaldırıyor mu topla giderken orası önemli. Yoksa gelişmez kara tren gibi bi adamsa.

Onu boey de yapamıyordu tam manada. Adamın kafası çalışıyor mu kafasını kaldırıyor mu topla giderken orası önemli. Yoksa gelişmez kara tren gibi bi adamsa.

Skill videolarında yaptığı iyi ortalar falan var ama skill videolarına güvenmemek lazım zira 50 tane orta yapar, 1'i güzeldir onu koyarlar malum.

Ancak şunu söyleyebilirim; izlediğim her maçta istisnasız her rakibe karşı (ki 2 tanesi Bayern ve Manchester City'di) asla ezilmedi, geri kalmadı. Eskiler der ya kemik gibi diye, tam anlamıyla öyle bir oyuncu.

Aşırı süratli ve çelimsiz gözüken yapısı aksine aşırı çevik.

Yabanci mi? O zor cunku Zaha veya Ziyech'ten biri gitmesi lazim yabanci istiyorsan. Ikisinin kaldigi bir senaryoda anca yerli olabilir mesela Okay falan.
Okay olur, hatta Orkun bile zorlanabilir bence. Bizim dayı ve mertensi direk kulübede rotasyona sokacak bir kadro kurmamız lazım. Gerçi mertens bu formu ile formayi bırakmaz.

Jelert bilinmeyen biri değil. Maç izleyen insanlar bu sezon defalarca bu oyuncuyu konuştu tartıştı.

Anket de Doue ile Jelert var ben ikisini de ön yargılıyım. Ne verebileceğini bildiğin birine gitmek daha panik halindeler ve acele ediyorlar. İkisinin arasında seçim yapmak durumunda kalıyor isem içime pek sinmese de Doue derim

bir sonraki nöbet herhangi bir transferin gelidği nöbet olacak

Modlar heralde pusudadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt