- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Hayırdır nereden kardeş oluyoruzsenin gibi yakısıklı kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır nereden kardeş oluyoruzsenin gibi yakısıklı kardeşim
Şimdi Jelert'i sabahtan beri savunuyorum geçen yıl çok kere izlediğim için ancak bu Wendel'i iyi tanımıyorum.
Sorum şu hacılar;
1- Wendel, İniesta gibi oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu mu yoksa aslen 10 numara olup hafif defansif katkı veren bir hücum oyuncusu mu?
2- Wendel'in birebir mücadeleleri nasıl?
3- Tempolu bir oyuncu mu yoksa biraz daha Hakan Çalhanoğlu gibi Regista mı takılıyor orta sahada?
4- Süratli mi?
5- Kerem Demirbay'dan bekleyip de tam alamadığımız şeyi kendisinden alabilir miyiz?
TakipleşmiyorlardıYa bunlar takım arkadaşı falan MTden
Pek savunma beki değilmiş ama jelert,analizde hücumdaki yeteneklerinden söz ediyo.teknik kapasitesi yüksek,boeyden savunmada daha hızlıymış,ligin en hızlı 2.oyuncusu olur diyoismi bizimle anılan bek oyuncularından
Bissaka ve Jelert savunma bekleri.
doue çok yönlü bi bek olduğu söyleniyor ben izlemedim doğru düzgün
Hoca sanki bi açıklamasında bek transferine göre orta saha profili şekillenecek gibi bir şey söylemişti.
jelert gelirse orta saha transferi daha hücuma yönelik bi herif olacak diyebiliriz
Burası özgür bir forum. Uzadegis kardes
tek hacı keremdir
Vay hain yağlı suratYasamadi
Jelert sol bek miBence Elias Jelert Köhn ün yerine alınacak. Jelert, Wendel ve Doue alınabilir.
Alakası yok Ferdiyle. Ferdi ofansif orta sahadan dönme teknik bir adam.Danlı Ferdi alıyoruz, bir tık defansifi sadece, 21 yaşında olduğunu düşününce ofansını da geliştirebilir daha
Bunu topla kat etmesinden dolayı dedim ya, izleyenler genelde buna vurgu yapmışlar. Yoksa Jelert daha defansif bir profil tabiAlakası yok Ferdiyle. Ferdi ofansif orta sahadan dönme teknik bir adam.
Seneye şampiyonluğun en büyük adayıyız ama 2026 da da ciddi adayız işin tuhafi