Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birebirleri nasılmış peki amirim, veri var mıdır, üzer mi bu açıdan bizi?
İkili mücadele odaklılarda iyidir muhtemelen, şöyle anlatayım Ferdi alıp 50 metre dikine gidiyor Jelert bunu yapamaz, +1 hücuma katılır oradaki taşıma bundan ibaret, o yüzden karıştırmamak lazım.

Bir de geçiş savunmakta genelde başarılı olmuş, orada da fayda sağlayabilir.

Scout31 tayfa Jelert için sadece çalışkan ve genç yaşında çok maça çıktı infosu girebiliyor. 10M vereceğin adamın elle tutulur ayırt edici bir yanı yok.

Bu yüzden bizim ihtiyacımız değil bence ha kötü de değil ama burada o bonservis in altında ezilir.

kimi alıyorlarsa 1 hafta içinde alsınlar bu seneki transfer süreci sinir yıprattı az kaldı sövecek millet

İkili mücadele odaklılarda iyidir muhtemelen, şöyle anlatayım Ferdi alıp 50 metre dikine gidiyor Jelert bunu yapamaz, +1 hücuma katılır oradaki taşıma bundan ibaret, o yüzden karıştırmamak lazım.

Bir de geçiş savunmakta genelde başarılı olmuş, orada da fayda sağlayabilir.
Herhalde artık son detaylar konuşuluyordur anlaşmada, Kopenhag resmi olarak duyurdu o kadar, ısınalım biraz oyuncuya :asd: Teşekkürler bilgi için amirim :love:

Jelert için bazıları defansif yönünü eleştirmiş bazıları da defansı çok iyi demiş. Bu arkadaş için güvenilir bir inceleme, rapor var mı? Ben bulamadım

Herhalde artık son detaylar konuşuluyordur anlaşmada, Kopenhag resmi olarak duyurdu o kadar, ısınalım biraz oyuncuya :asd: Teşekkürler bilgi için amirim :love:
10 m euroya Jelert alacaksak muhtemelen 1 haziranda da alırdık, genel olarak beni sevindirmedi ama hayırlı olsun diyeyim.

Nöbeti karpuz gibi ikiye yaran topçunun hastasıyız alevlendirdi buraları. 10 milyon vermeyiz öyle bir parası yok kulübün. Olsaydı çoktan alırdı doueyi.

Scout31 tayfa Jelert için sadece çalışkan ve genç yaşında çok maça çıktı infosu girebiliyor. 10M vereceğin adamın elle tutulur ayırt edici bir yanı yok.

Bu yüzden bizim ihtiyacımız değil bence ha kötü de değil ama burada o bonservis in altında ezilir.
10m para degil

Galatasaray Kopenhag maçlarında Jelert isminin aklımızda kalmasının temel nedeni ilk maçta kırmızı gördükten sonra oyunu 2 - 2 ye getirmemizdir. Her iki maçtada Boey giderse kesinlikle Jelert i almalıyız diyen yoktur kimse kimseyi manipüle etmesin.

Alakasız alakasız profiller. Listede ilk sıradaki araba sallıyorum Aston Martin Superleggera ise, 2. sıradaki Ford Ranger filan oluyor. Torreira'dan önce transferi bitti denilen ama imza parası yüzünden iptal olan bir herif vardı ilk sezonda da. Hadi o zaman geçiş dönemi cart curt dedik de, 2 sene geçti, 3. yıla girdik. Artık sisteme göre, benzer profillerde oyunculara gitmek lazımken hala birbiriyle kel alaka adamlara gidiyoruz. Angelino, Assignon, Doue, Jelert...Futbolcu olmaları haricinde hiçbir ortak noktaları olmayan oyuncular...

48 saatlik uykusuz kalma nöbeti nasil gidiyor
IMG_2968.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt