- 16 Haziran 2010
- 202.599
- 154.320
- 6.838
Ilk hedef oYav istemiyoz doue malını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk hedef oYav istemiyoz doue malını
EvetIlkay yerli oyuncu mu sayiliyor?
sergio bi bka yaradigi yok sag bek deneyelim, o tarafi delik desik ederler gahshshhsKöhnü sattıysak haberim yokama sırf oynayabiliyor diye sağ bek adamıda solbeke almayız herhalde.
Jelert'e imza attırmama sebebimiz takımının istediği 10 mil.€ bonservis olmasın sayın Kutlu Akpınar?Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Jelert için teklifi 6.5 milyon Euro, kulübün istediği bonuslar dahil 10 milyon Euro'ya yakın.
Doue konusunda kısa süre içerisinde gelişme yaşanacak. Anlaşma sağlanırsa 8-8.5 milyon Euro'ya bitecek ama Doue'nin talepleri değişiyor, kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak. Jelert'e imza attırılmama sebebi Doue'den gelecek haber."
.Wendel kim ki 4,5 milyon maas alacak allah askına
Yapamıyoruz ki. Yapan da neye dayanarak yapıyor anlamıyorum. Doue'nin karşılaştırılacak yeterli maçı yok. Rennes taraftarı bile anlamamıştır et mi balık mı çıkacak Doue.Doue ile jelert arasındaki karşılaştırmayı birisi yapabilir mi?
Jelert mi Doue mi admirimKutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Jelert için teklifi 6.5 milyon Euro, kulübün istediği bonuslar dahil 10 milyon Euro'ya yakın.
Doue konusunda kısa süre içerisinde gelişme yaşanacak. Anlaşma sağlanırsa 8-8.5 milyon Euro'ya bitecek ama Doue'nin talepleri değişiyor, kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak. Jelert'e imza attırılmama sebebi Doue'den gelecek haber."
Transfer yapmayı bilen biri geldimi?
DoueJelert mi Doue mi admirim
Bu yazdigimdan Ilkay gereksiz anlamini nasil cikardin?Doğru ya Çorumlu adı Türk soyadı Türk adam yabancı sayılıyor nazım sangare Türk sayılıyor
Haklısın o detay da var o zaman ilkayda gereksiz
Bir taraf hucumda etkiliyse diger tarafin savunmada etkili olmasini isterim ben azizim.
Jelert savunma beki fakat cok yönlü bi beke evrilmesi gayet olası. Hocanın dokunuşlarına guveniyorum
kirmizi kart gordugu macta da begenmistim bu arada :d
bissakaya 4M maas, 12-13M bonservis vermek yerine bu profilde oyunculara gidilmesini dogru buluyorum. Ha Jelert olmaz bu, forumda cok ovulen rennesteki cocukta olur. Sorun yok, yeterki bu yoldan cikilmasin.
Boyle transferler olursa yonetiminde hakkini veririm