Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: "Borussia Dortmund, resmi teklif için Galatasaray'a Barış Alper'in fiyatını sordu. Galatasaray'ın Barış Alper için istediği fiyat 35 milyon Euro oldu."

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Jelert için teklifi 6.5 milyon Euro, kulübün istediği bonuslar dahil 10 milyon Euro'ya yakın.

Doue konusunda kısa süre içerisinde gelişme yaşanacak. Anlaşma sağlanırsa 8-8.5 milyon Euro'ya bitecek ama Doue'nin talepleri değişiyor, kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak. Jelert'e imza attırılmama sebebi Doue'den gelecek haber."
Jelert'e imza attırmama sebebimiz takımının istediği 10 mil.€ bonservis olmasın sayın Kutlu Akpınar?

10 mil.€ verebilecek durumumuz olsa Doue, Assignon filan biri bitmişti bu güne kadar

Tamam ula köhnu 6ya satalim jelerti sol beke doueyi sagbeke alalim herkes mutlu olsun

Doue ile jelert arasındaki karşılaştırmayı birisi yapabilir mi?
Yapamıyoruz ki. Yapan da neye dayanarak yapıyor anlamıyorum. Doue'nin karşılaştırılacak yeterli maçı yok. Rennes taraftarı bile anlamamıştır et mi balık mı çıkacak Doue.

Tek savunulan kısım Doue'nin potansiyelinin daha yüksek olduğu ve olası satışta -Boey gibi- daha yüksek fiyata gidebilir görüşü. Misal aynı yaşta olmalarına rağmen Jelert'in sol bekte oynadığı maç sayısı bile Doue'nin kariyeri kadar. Ama bir bakmışsın büyük ligden bir takıma gitmiş Doue.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Jelert için teklifi 6.5 milyon Euro, kulübün istediği bonuslar dahil 10 milyon Euro'ya yakın.

Doue konusunda kısa süre içerisinde gelişme yaşanacak. Anlaşma sağlanırsa 8-8.5 milyon Euro'ya bitecek ama Doue'nin talepleri değişiyor, kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak. Jelert'e imza attırılmama sebebi Doue'den gelecek haber."
Jelert mi Doue mi admirim

Transfer yapmayı bilen biri geldimi?
1721144999400.webp

Jelert haberi Danimarka basınına düşüp Kophenag kulübü doğruladıktan sonra öğlen uykusundan yeni uyanan bizim muhabirler önceden biliyormuş gibi bir şeyler sıkmaya başladılar

Jeleee ye uza diyelim doue yi indirelim, 1.87 melez fransiz pasaportlu herif ilerde kemiksiz 15-20m ye satariz

Bir taraf hucumda etkiliyse diger tarafin savunmada etkili olmasini isterim ben azizim.

Jelert savunma beki fakat cok yönlü bi beke evrilmesi gayet olası. Hocanın dokunuşlarına guveniyorum

kirmizi kart gordugu macta da begenmistim bu arada :d

bissakaya 4M maas, 12-13M bonservis vermek yerine bu profilde oyunculara gidilmesini dogru buluyorum. Ha Jelert olmaz bu, forumda cok ovulen rennesteki cocukta olur. Sorun yok, yeterki bu yoldan cikilmasin.

Boyle transferler olursa yonetiminde hakkini veririm

Şampiyonlar Ligi için daha uygun bir profil olabilir. Assignon u Burnley de bir kaç maç izledim defansını sorma sakın 😁 Doue ye algımızın kayması fizik atiklik çabukluk vs o da kumar, Baran Aksaka aman Bisaka daha cuk olur ama yıllık rakamlar korku filmi gibi.

Dediğin olay sol daha hücüm anlamında önde olması kısmı ligde sırıtabilir. Dün hep Köhn gitti Dubois hiçbir şey yapmadı. Üzerine bir de defansta hata yaptığı için üzerine çizik attık. Jelert konusunda sabrımızın daha az olma ihtimali bu yüzden var gibime geliyor.

Jelert ya da Doue ikisi de üzmez, en azından ikisi de gelecek vaadeden isimler. Tek isim üzerine saplanıp kalınmaması da iyi. Jelertin hiçbir yerde haberi çıkmaması da.

Bu açıdan, çoktan istifa etmiş olması gereken transfer komitemizi kutlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt