Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde United oyuncularına yoruluyor fakat Kabore, Kalvin Phillips gibi bir şeyde çıkabilir ki daha uygun maliyetli operasyon olur.

Yöneticilik, işleri verimli bir şekilde sonuçlandırma sanatıdır. Galatasaray gibi bir markayı yönetmek, size rakipleriniz karşısında avantaj sağlar. Her ne kadar para kapıları açsa da, her zaman tek motivasyon kaynağı değildir. Galatasaray ismi bu noktada devreye girer. Bir lider olarak bu markayı en iyi şekilde tanıtmanız gerekir. Erden Timur bu konuda başarılıydı; yeni yöneticilerin bunu başarıp başaramayacağı merak konusu. Süreç Batshuayi ile iyi başladı, ancak şu anda yavaş ilerliyor. Çok sayıda transfere ihtiyacımız olmasa da, aslında fazla vaktimiz yok.

Sezon bitiminden bu yana transfer konusunda olumlu mesajlar verildi. Okan Hoca, paramız var diyordu, ki bu başkalarının ona ilettiği bilgilere dayanıyordu. Sponsor gelirleri ve Boey’in satışı gibi kaynaklar kulübe para getirdi, ancak bu paraların nerede kullanıldığı belirsiz. Net hedefler belirlerken, çok sayıda oyuncu almak yerine, 11’e iki kritik transfer yapmalısınız ve bu transferler için agresif olmalısınız.

Sağ bek ve orta saha transferleri için 12 - 15 milyon euro gibi rakamları göze almalısınız. Bu, seviyenizi yükseltecek güçlü yatırımlardır ve Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olmanın yoludur. Türkiye’de de rakipleriniz güçlü takımlar kuruyor. Geçen sezonun şampiyonu olmanıza ve sağlam bir kadronuz olmasına rağmen, yine de 11’de iki net takviyeye ihtiyacınız var. Orta saha transferi kaderinizi belirleyecek, sağ bek transferi de aynı derecede önemli.

Okan Hoca’nın listesindeki ilk isimler Wan-Bissaka ve McTominay. Sağ bek için atletik, hızlı ve savunma özellikleri yüksek bir oyuncu istiyor. Wan-Bissaka bu tanıma en uygun isim. Orta saha için ise hem savunmada hem de hücumda etkili, sık sık rakip ceza sahasına koşular yapan bir oyuncu arıyor; McTominay bu profile uyuyor. Manchester United her iki oyuncuyla da yollarını ayırmaya hazır ve sıcak paraya ihtiyaçları var. Ancak bu oyuncuları Premier Lig’den çıkarmak zor.

Burada yöneticilik becerisi devreye giriyor. Transferleri gerçekleştirmek için bütçeyi açmalısınız ve hızlı hareket etmelisiniz. Para işini hallederseniz, oyuncuları ikna etmek için sadece paranın yeterli olmadığını unutmamalısınız. Wan-Bissaka 26, McTominay ise 27 yaşında. 33 yaşındaki bir oyuncuyu parayla ikna etmek başka, ancak genç ve hedefleri olan oyuncular için farklı bir yaklaşım gerekiyor. Futbolun yeni yöneticilerinin en büyük sınavı bu olacak. Aksi takdirde, Erden Timur’un gölgesinde kalmaya devam edeceksiniz.

Scotttttttt
Mcccctttttominayyyyyyy

Aklıma yattı hadi bitirin ulan şunu!!!

Bisakka ile beraber alın gelin!!!!

Pfff kesin bir şey olacak ve Nelsson, Sanchez, BAY gibi baba topçuları kaybedeceğiz yaa.

Üzerine de son haftada menajer itelemesi 2-3 transfer yapacaklar plansız programsız.

Bu hep böyle olmuştur.

Bir kere şaşırt GS yaaa!!

Doue maliyetinden geri atan yönetim Bissaka'ya 3 katı malyete girmez beyler.

Pfff kesin bir şey olacak ve Nelsson, Sanchez, BAY gibi baba topçuları kaybedeceğiz yaa.

Üzerine de son haftada menajer itelemesi 2-3 transfer yapacaklar plansız programsız.

Bu hep böyle olmuştur.

Bir kere şaşırt GS yaaa!!
Davinson ve BAY ikilisinden birini tutmakta zorlanacağız kesin.

BAY iyi bir CL sürecinde aynı perofmansı gösterirse %20-%25 daha getirisi olur ve ciddi hamle yapar. açıkçası takımın bu denli oturmuş ve katkı veren adamını kaybetmek ucuz olmamalı.

"hazir EU 2024te prim yaptı " diyerekten yönetim saçmalamaz umarım - karneleri kötü bu açıdan bence.

Aklı ve parası olan bissakaya girer doue kim ? Fakat sıkıntı şu ki bizim yönetimde ikiside yok
içerideki maaş dengen ve maliyetlerin bunu destekliyorsa tabii öyle

o atlamayı BB den çıkıp mali düzen kurmadan yapabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası. yoksa daha iyi daha kötü performanstan bahsetmyorum.

Çıkan haberlerde McTom hocanın listesinde 1 numarayken, yine çıkan haberlerde daha iyisi için bekletilmesini birinin açıklaması lazım bana.
İki haberden biri yalan keza. Ya da hocayı oturtuyorlar sandalyeye, düşün hoca diyorlar, daha iyisini düşün !
Hoca da düşünürken o ara mı bekletiyorlar nasıl oluyor ?
Bir taraftan hocaya para sıkıntımız yok dedirtiyorlar diğer taraftan yalaka gazetecilerine bütçe 10/12 diye haber paylaştırıyorlar. Ulan madem Mctominay'ı ikna edemiyorsun daha iyisini nasıl ikna edeceksin.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

içerideki maaş dengen ve maliyetlerin bunu destekliyorsa tabii öyle

o atlamayı BB den çıkıp mali düzen kurmadan yapabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası. yoksa daha iyi daha kötü performanstan bahsetmyorum.
Sana katılmakla birlikte 2 transferin kulübün malı durumuna etkisini.pek umursadığımı söyleyemiyecem

Sana katılmakla birlikte 2 transferin kulübün malı durumuna etkisini.pek umursadığımı söyleyemiyecem
full saha içine odaklı taraftar gözünden tabii ki öyle - benimde bir yanım "banane - onlar düşünsün" diyor.

ama geçmişte yaptığın Diagne - falcao vari transferlerden heba ettiğin transfer dönemleri var. haliyle takımındaki denge - kaotik ortam ihtimali çok artıyor öyle olunca.

bunları terazisinde tutacak ET de yok(ki adamı bu göreve atadılar - kendisi o pozisyonda olmak istemedi - özveriyle işler yaptı gene her kolda). bu yönetime o yüzden güvenim çok az - Galatasaray yönetimi oldukları için saygıda kusur etmemeye özen gösteriyorum. Ama gidişatları iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt