- 20 Ağustos 2009
- 18.392
- 24.265
- 2.973
Genelde United oyuncularına yoruluyor fakat Kabore, Kalvin Phillips gibi bir şeyde çıkabilir ki daha uygun maliyetli operasyon olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübüyle anlaştıkları fiyatta daha düşük teklif yapıp bozmuslar anlaşmayı.Besiktas almadı mı ?
zeki çelik kapımızdan girerse küfrederim - ban yerim.Transfer sezonu sonu zeki çelik ve Okay yokuşlu transferi olacağına hemfikir miyiz ?
Fred zor bı transfer değildi bence.paramız olsa fredi bağlamıştı
Scotttttttt
Mcccctttttominayyyyyyy
Aklıma yattı hadi bitirin ulan şunu!!!
Bisakka ile beraber alın gelin!!!!
çelik kapıdan girebiliyorsa maçlarda ne yapar kim bilirzeki çelik kapımızdan girerse küfrederim - ban yerim.
Davinson ve BAY ikilisinden birini tutmakta zorlanacağız kesin.Pfff kesin bir şey olacak ve Nelsson, Sanchez, BAY gibi baba topçuları kaybedeceğiz yaa.
Üzerine de son haftada menajer itelemesi 2-3 transfer yapacaklar plansız programsız.
Bu hep böyle olmuştur.
Bir kere şaşırt GS yaaa!!
Aklı ve parası olan bissakaya girer doue kim ? Fakat sıkıntı şu ki bizim yönetimde ikiside yokDoue maliyetinden geri atan yönetim Bissaka'ya 3 katı malyete girmez beyler.
içerideki maaş dengen ve maliyetlerin bunu destekliyorsa tabii öyleAklı ve parası olan bissakaya girer doue kim ? Fakat sıkıntı şu ki bizim yönetimde ikiside yok
Bir taraftan hocaya para sıkıntımız yok dedirtiyorlar diğer taraftan yalaka gazetecilerine bütçe 10/12 diye haber paylaştırıyorlar. Ulan madem Mctominay'ı ikna edemiyorsun daha iyisini nasıl ikna edeceksin.Çıkan haberlerde McTom hocanın listesinde 1 numarayken, yine çıkan haberlerde daha iyisi için bekletilmesini birinin açıklaması lazım bana.
İki haberden biri yalan keza. Ya da hocayı oturtuyorlar sandalyeye, düşün hoca diyorlar, daha iyisini düşün !
Hoca da düşünürken o ara mı bekletiyorlar nasıl oluyor ?
Sana katılmakla birlikte 2 transferin kulübün malı durumuna etkisini.pek umursadığımı söyleyemiyecemiçerideki maaş dengen ve maliyetlerin bunu destekliyorsa tabii öyle
o atlamayı BB den çıkıp mali düzen kurmadan yapabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası. yoksa daha iyi daha kötü performanstan bahsetmyorum.
Yok gelmedi de.Hata ettim dedi Halı bekliyor.Erden baṣkan geldimi?
full saha içine odaklı taraftar gözünden tabii ki öyle - benimde bir yanım "banane - onlar düşünsün" diyor.Sana katılmakla birlikte 2 transferin kulübün malı durumuna etkisini.pek umursadığımı söyleyemiyecem