Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az önce tweet gördüm köhnün parası ödenmediği için mahkemeye verilmişiz galiba daha sezon ortasındaki adamın parasını ödeyememişler bir de transfer yapacaklar.

başlığı yalan nöbeti olarak değiştirebilir miyiz

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaz yönetim taraftarı uyutup duruyor ve kendi paralı yazarları dışında dış basında en ufak bir haber felan çıkmıyor.Abi kimse sizden 10 tane transfer yapın demedi yapacaginiz 2 net transfer birde satılacak oyuncu olursa bir tane 10 numara yani 1 milyon forma satmak istiyorsan buna uygun transfer yapacaksiniz ki satacaksiniz taraftar aptal değil 6000 TL versin.Yok ben yapamıyorum diyorsanız da bırakın görevi gibin Erden Timur gibiler gelsin.

Her sene eksik bir mevkimiz mutlaka oluyor geçen sene sol bek bu sene orta saha ve sağ bek yok.İstersen dünyanın en iyi oyuncularını al ihtiyacın olan mevkileri boş bırakırsan özellikle Avrupa da başarılı olamazsın.Bugun en iyisi için bekletiyoruz diye ayak çekiyorsunuz yarın transfer sans işi diye konuşuyorsunuz.

1720858976774.webp

hahahah bunlar ne yiyor ne içiyor gülmekten gözlerim yaşardı :D :D

Arkadaşlar Rabiot, bissaka, tominay filan almasın bu yönetim gördüğünüz üzere ödemeler konusu hemen başladı mümkünse maaşı düşük adamlar alalım yoksa.yeni ribery vakaları iş loading..

Muslera
Awb-davinson-apo-kohn
Torreira-hojbjerg
Ziyech-Mertens-Bay
Icardi

Eninde sonunda bunu izleriz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt