Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 view katkım olmasını istemediğim için sadece kapak görüntüsü alıp tabı kapattım - her yayınada da dislike basıyorum artık

Ekli dosyayı görüntüle 252134

Transfer dönemini sevmeyen - haberini yapmak istemeyen - BİZ DUYUMCU DEĞİLİZ diyenlerin yayın görseli...öyle blur falanda yok he - GEL GEL MAKSİMUMDA

atın atın oltayı bi 12 bin izlenme için 45 dk tatava 15 dk transfer dinamik daha 15 gün oldu dersiniz.
Her yayında 73642897420 üyelik dağıtan BOT üye hesabıda bu - cepten yapıyorlar bunu - izlenmeyle daha çok geri döndüğü için.

asdasdads.webp

çok saçma gelmiyor mu kulağa ama ya - 1 M euro menajrime vermediniz o zaman size gelmem tribi olacağınız sanmıyorum 21 yaşıdna adamın - sanarsınki dünya peşinde.

çok garip ve inandırıcı gelmiyor bana . dhaa çok adamlarda 9 da okeyleştik ama daha az bsnervisli birini kovalıyormuşuz gibi hissiyata kapıldım.

nakit çıkmıyor gibi falan tarzı işler çıkarsa bu yolun sonunda eyvah.
Menajerin futbolcular üzerinde etkisi çok o yüzden bu tarz işler çok saçma gelmiyor ama bu kadar uzaması çok saçma yani bir menajer sürekli zorluk çıkarırsa sen de oyuncuyu da görüşmeye dahil eder ve dersinki bizim son teklifimiz ve şartlarımız bu size x tarihe kadar zaman veriyoruz cevabınızı verin. Sonra gidersin alternatifine oyuncu ve takımı ile bir yere getirir, belirlenen tarih geldiğinde Doue ve menajerine kararlarını sorarsın kem küm ettiği anda masadan kalkar alternatifi bitirirsin.

Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu Mctominay için Manchester'da."

MC Tominay büyük iş olur.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Doue dışında başka sağ bek alternatifleri üzerinde durmaya başladı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt