- 31 Ağustos 2021
- 69.377
- 49.677
- 3.258
Resmi teklif yapılacakALLAHH
Görüşme talebi bulunundu
Hava sıckalığı 27 lere inmesi bekleniyor görüşme günü için
gibi detaylar verirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi teklif yapılacakALLAHH
Her yayında 73642897420 üyelik dağıtan BOT üye hesabıda bu - cepten yapıyorlar bunu - izlenmeyle daha çok geri döndüğü için.1 view katkım olmasını istemediğim için sadece kapak görüntüsü alıp tabı kapattım - her yayınada da dislike basıyorum artık
Ekli dosyayı görüntüle 252134
Transfer dönemini sevmeyen - haberini yapmak istemeyen - BİZ DUYUMCU DEĞİLİZ diyenlerin yayın görseli...öyle blur falanda yok he - GEL GEL MAKSİMUMDA
atın atın oltayı bi 12 bin izlenme için 45 dk tatava 15 dk transfer dinamik daha 15 gün oldu dersiniz.
Menajerin futbolcular üzerinde etkisi çok o yüzden bu tarz işler çok saçma gelmiyor ama bu kadar uzaması çok saçma yani bir menajer sürekli zorluk çıkarırsa sen de oyuncuyu da görüşmeye dahil eder ve dersinki bizim son teklifimiz ve şartlarımız bu size x tarihe kadar zaman veriyoruz cevabınızı verin. Sonra gidersin alternatifine oyuncu ve takımı ile bir yere getirir, belirlenen tarih geldiğinde Doue ve menajerine kararlarını sorarsın kem küm ettiği anda masadan kalkar alternatifi bitirirsin.çok saçma gelmiyor mu kulağa ama ya - 1 M euro menajrime vermediniz o zaman size gelmem tribi olacağınız sanmıyorum 21 yaşıdna adamın - sanarsınki dünya peşinde.
çok garip ve inandırıcı gelmiyor bana . dhaa çok adamlarda 9 da okeyleştik ama daha az bsnervisli birini kovalıyormuşuz gibi hissiyata kapıldım.
nakit çıkmıyor gibi falan tarzı işler çıkarsa bu yolun sonunda eyvah.
Haluk Yürekli: "Herkese iyi geceler diyoruz çok sıcak gelişmeler var."beyler yayını sadece 1 kişi @Umut Işık izleyecek etkileşim vermeyelım
o yazacaktır buraya gelişmeleri
lan hani 1 kişi izleyecektiSICAK GELİŞME
HALUK
Ilk 4 e oynar bu kadro @Murat Durmaz
biz kapattık sana guvenıyoruzŞu an beşiktaş konuşuyorlar kapatabilirsiniz 10 dakika böyle geçiştirirler 10 dakika TFF 23:30 gibi Galatasaray'a geçerler.
Mc Donalds gibisi yiouuuuuuuuuuuukİbram:
McTominayi bana bırakın