Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel Kadromuz;

Muslera-Günay-Batuhan-Jankat-Atakan-Berk
Sanchez-Nelsson-Abdülkerim-Emin-Metehan-Ross-Isik-Ali
Köhn-Kazimcan
Dubois-Turap
Torreira-Kaan-Efe-Baran-Demirbay-Berkan-Oliveira-Taylan-Eyüp-Gökdeniz
Mertens-Cicaldau-Sirachan-Emirhan
Kerem-Zaha-Caner-Baris-Tete-Ziyech-Yunus-Demir
Icardi-Batshuayi-Eren-Halil-Baran

@Umut Işık
2.5 takim cikar burdan.

Çok şişik bir kadro.

Oyuncu gönderme satma konusunda gerçekten çok beceriksiziz. Bu konuya acilen çözmemiz gerekiyor enteresan olan elimizdeki oyuncuları da göndermek için herhangi bir yaptırım uygulamıyoruz. Bunun artısı şu yeni bir oyuncu alırken eski oyuncularımız bize referansı oluyor ama 2-3 milyon maaşları 1-2 sene boyunca boş yere ödemeye devam ediyoruz.

Erden Timur sonrası yönetimin son kalan güvencesi Okan Hocadır. Bakalım Okan Hocayı nasıl küstürecekler.

Bu menajer fiyat arttırdı haberlerini Cenk’in Gomis-Fernando-Feghouli transferlerinin hepsinde hatırlıyoruz; şaşırmıyorum o yüzden. İşi yapan işin ehli olmayınca normal

mi çekiyorlar ne yapıyorlarsa yapıp olup gitsinler de biz de önümüze bakalım.

Erden Timur İngiltere'ye gidip görüşme gerçekleştirse dönüşünde basın mesuplarının sorularını objektiflikle yanıtlardı en azından taraftara moral verirdi sakin olmalarını söylerdi.

Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu taraftarın aklıyla alay ediyorlar.

İSTİFA İSTİFA İSTİFA !

Baskalarinin emeklerinin ustune yatan, potansiyelin 10da 1ini bile yapamayan, basiretsiz, beceriksiz ve yalancı Dursun Özbek ve ekibine yangin, kadro kalitesizligine degil.
Ona ben yıllardır yapıyorum. Yönetimde tek çalışan kişi olduğunu da geçen sezon sıklıkla anlattım. Açıkçası oyuncu geldiğinde davul zurnalarla karşılayıp, sonrasında bekleneni veremeyince o tek çalışan kişiye bok atıp, hakaret eden taraftarlara müstehak bu durum.

Ne bekleniyorduki şu yönetim kadrosundan, tek bir tane güveneceğim adam yok.

bundan 15 sene önce ben minik mason ve fatih hocam heyyy gidi günler heyyyy
korumalarla beni otelden kovdurtmuştu hocam ❤️

Fuck boy adam karısı yüzünden ne hale geldi gözüme resmen masum bir çocuk gibi gözüküyor son zamanlarda.

Karı tercihi önemli arkadaşlar. Yasak elmayı yiyeceğim diye ayvayı yemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt