- 2 Nisan 2012
- 43.096
- 22.172
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw yönetimin ağzına Nevzatlara pompalaracakları yeni bir yalan veriyorsunOguzdaki 6 milyonu orta sahaya kaydırıp bütcemiz 10 ise 16 milyondan 15 ise 21 milyondan iyi bir herife yatirmayı akil edemiyorsan twitter mention atalım hatipbey
bizde öyle olmuyor, kulübü 5 milyondan kurtardık gözüyle bakıyorlar daha çokOguzdaki 6 milyonu orta sahaya kaydırıp bütcemiz 10 ise 16 milyondan 15 ise 21 milyondan iyi bir herife yatirmayı akil edemiyorsan twitter mention atalım hatipbey
Limitlik bir şey yok, her şeye limit yazmayın yav.limit?
Yunus Tete yazıcı ile şampiyon falan olamazsın. Adamlar 20m bonservis verip santrafor alıyor. Senin elinden Oğuz’u alıyor sen hala Yusuf yazıcı yazıyorsun.Benim matematiğim iyi de senin beyin olan organda sıkıntı var gibi bir nöroloji uzmanına görün derim.
Muslera
Sagbek Sanchez Apo kohn
Ziyech torreira salih zaha
Yusuf yazıcı
İcardi
Batshuayi
Nelson
Tete yerine adam
Mertens
Al bak kuruluyor kadro. Kadro kurulamıyormuş gibi ağlıyorsun ya onu diyorum. Yedeğe de atarsın Yunus ve tete yerinede bir adam olur biter.
Ona ben yıllardır yapıyorum. Yönetimde tek çalışan kişi olduğunu da geçen sezon sıklıkla anlattım. Açıkçası oyuncu geldiğinde davul zurnalarla karşılayıp, sonrasında bekleneni veremeyince o tek çalışan kişiye bok atıp, hakaret eden taraftarlara müstehak bu durum.
Ne bekleniyorduki şu yönetim kadrosundan, tek bir tane güveneceğim adam yok.
Belki yine yapamazlar da iki sponsoru tek senede gösterip limit falan arttırırlar. FB LIMITLESS diyerek yaptı her şeyi, bir şey olmadıe tff limiti aşan lisans kaydı yapamaz diyordu
Oğuz'u almadık diye sevinip orta saha bütçesini düşürürler.Oguzdaki 6 milyonu orta sahaya kaydırıp bütcemiz 10 ise 16 milyondan 15 ise 21 milyondan iyi bir herife yatirmayı akil edemiyorsan twitter mention atalım hatipbey
Ben şampiyon olur muyuz dedim ? Sen kadro kuramamaktan bahsediyordun bende kuruluyor dedim lafı çevirme şimdiYunus Tete yazıcı ile şampiyon falan olamazsın. Adamlar 20m bonservis verip santrafor alıyor. Senin elinden Oğuz’u alıyor sen hala Yusuf yazıcı yazıyorsun.
Bu işin sonunda Okan hoca istifa edip italyaya gider
Herifleri servetsiz de sampiyon yaptiracak bu kus beyinliler.ve sonra hoşgeldin hamza hamzaoğlu 10.bitiririz ligi artık
Morutan Ankaragücü'nün oyuncusu.Şu yabancı garabeti olmasa Yusuf demir ve morutan yedek olamaz mi? Bal gibide olur.
Hala 12 mi 14 mu tartışması yapiyoruz. Büyük liglerde neden serbest federasyon araştırsın...
Belirlenen fiyatın üstüne çıkmaya değmez fbye giderse gitsinNe Oğuz'muş yav sanki hiç futbolcu görmedik başka.
Salak salak işlerle vakit kaybetmeye gerek yok. Orta saha ve sağ bek alın önce şu takıma beceriksizler.
AhhahahaaBen şampiyon olur muyuz dedim ? Sen kadro kuramamaktan bahsediyordun bende kuruluyor dedim lafı çevirme şimdi