Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSX5yBwWkAE0eKf.webp

Limitlik bir şey yok, her şeye limit yazmayın yav.

2 milyar limiti var Beşiktaş’ın, Rafa ile Immobile’nin total etkisi 400 milyon lira, imza parasını imaj hakkından verdiler zaten çok büyük bütçe değil limit özelinde bakarsan.

20 oyuncun olsa ortalama 3 m euro verebiliyorsun maaş, oranlarsak.

Benim matematiğim iyi de senin beyin olan organda sıkıntı var gibi bir nöroloji uzmanına görün derim.

Muslera
Sagbek Sanchez Apo kohn
Ziyech torreira salih zaha
Yusuf yazıcı
İcardi

Batshuayi
Nelson
Tete yerine adam
Mertens

Al bak kuruluyor kadro. Kadro kurulamıyormuş gibi ağlıyorsun ya onu diyorum. Yedeğe de atarsın Yunus ve tete yerinede bir adam olur biter.
Yunus Tete yazıcı ile şampiyon falan olamazsın. Adamlar 20m bonservis verip santrafor alıyor. Senin elinden Oğuz’u alıyor sen hala Yusuf yazıcı yazıyorsun.
Bu işin sonunda Okan hoca istifa edip italyaya gider

Ona ben yıllardır yapıyorum. Yönetimde tek çalışan kişi olduğunu da geçen sezon sıklıkla anlattım. Açıkçası oyuncu geldiğinde davul zurnalarla karşılayıp, sonrasında bekleneni veremeyince o tek çalışan kişiye bok atıp, hakaret eden taraftarlara müstehak bu durum.

Ne bekleniyorduki şu yönetim kadrosundan, tek bir tane güveneceğim adam yok.

Taraftar yapacagini yapti, Erden Timur haftalar boyu TT oldu, her yerde konusuldu, inanilmaz destek verildi.

Okan Buruk’u da begenmiyorum transfer anlaminda, kendi takimina karsi oynayan Angelino ve Mc Tominay gibi bazı oyunculara asik oluyor ve buyuk resmi goremiyor. Bildigin kazma McTominay, Angelino kadar belki daha fazla riskli bir transfer.

Alabilirler almazlar, basarili olur olmaz ayri konu. Ama 15-20 milyon gibi maliyetlere girerek oyuncu getirmek bir basari degil ki zaten.

Fofana Kovacic gibi 1. Sinif transferlerden gectik, 15-20 milyon bastirip Anguissa Wendel gibi bi oyuncu da getiremiyosan Galatasaray’da cayci bile olmaman gerek.

Hannover'in mali yili 01.07 - 30.06 arasi.

13 Temmuz oldu. Adamlar 30 Haziran'a kadar ne kadar ödeme varsa almaya calisti ama sattiklari oyuncularin cogundan bekledikleri paralar daha ödenmedi

Transfer yapmak icin satislardan elde ettikleri gelirleri kullaniyorlar. 2. Bundesliga'da transferde gelir-gider tablosunda zarar eden kulüp neredeyse yok.

Oguzdaki 6 milyonu orta sahaya kaydırıp bütcemiz 10 ise 16 milyondan 15 ise 21 milyondan iyi bir herife yatirmayı akil edemiyorsan twitter mention atalım hatipbey
Oğuz'u almadık diye sevinip orta saha bütçesini düşürürler.

Ne arttırmasından bahsediyorsunuz ki Ertan Mctominay için 10 m euro bütçe ayırıldı dedi 30-35 m euro olan adama çölde su bile vermiyoruz.

Oğuz'a 5 m euro vermeyip 15 m euro teklif etmezler en fazla olacak olan 10.1 m euro'ya çıkarlar.

Ne Oğuz'muş yav sanki hiç futbolcu görmedik başka.

Salak salak işlerle vakit kaybetmeye gerek yok. Orta saha ve sağ bek alın önce şu takıma beceriksizler.

Yunus Tete yazıcı ile şampiyon falan olamazsın. Adamlar 20m bonservis verip santrafor alıyor. Senin elinden Oğuz’u alıyor sen hala Yusuf yazıcı yazıyorsun.
Bu işin sonunda Okan hoca istifa edip italyaya gider
Ben şampiyon olur muyuz dedim ? Sen kadro kuramamaktan bahsediyordun bende kuruluyor dedim lafı çevirme şimdi

12 tane mesaj attım de sizde atın bunlar Galatasaray taraftarının gücünü unutmuşlar.Dursun bu taraftar seni daha önce nasıl indirdiyse yine indirir

Şu yabancı garabeti olmasa Yusuf demir ve morutan yedek olamaz mi? Bal gibide olur.

Hala 12 mi 14 mu tartışması yapiyoruz. Büyük liglerde neden serbest federasyon araştırsın...
Morutan Ankaragücü'nün oyuncusu.

Batshuayi kalsın Icardi gitsin
-7 m euro maaş tasarrafu

Yusuf Demir kalsın Ziyech gitsin
-2 m euro maaş tasarrafu

Kerem kalsın Zaha gitsin
-4 m euro maaş tasarrufu

Böylelikle maaş tasarrafuda yaparız Galatasaray adasının bakım parası çıkar toplantılarda pilavlar bol etli olur ne olsa son dönemde et fiyatları uçmuştu dönerler pahalandı.

Erden Ağabey bir sene basketbolla ilgilendi az daha Efes'i eleyip finale çıkıyorduk ki bizim basket takımını düşününce büyük olay. Adam bir şekilde başarılı olmanın yolunu buluyor diğerleriyle arayı açacakken kaybetmek yazık oldu.

Ben şampiyon olur muyuz dedim ? Sen kadro kuramamaktan bahsediyordun bende kuruluyor dedim lafı çevirme şimdi
Ahhahahaa
Şampiyon olamazsan kadro kursan ne olacak acaba hala Salih Özcan ve Yusuf yazıcı yazıyorsun bu adamlar bizde belki yedek olur o da belki.
Taş gibi orta saha taş gibi sağ bek almalıyız. Adamlarda fred var beklerinde 5 tane adam var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt