Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 view katkım olmasını istemediğim için sadece kapak görüntüsü alıp tabı kapattım - her yayınada da dislike basıyorum artık

asdasdads.jpeg

Transfer dönemini sevmeyen - haberini yapmak istemeyen - BİZ DUYUMCU DEĞİLİZ diyenlerin yayın görseli...öyle blur falanda yok he - GEL GEL MAKSİMUMDA

atın atın oltayı bi 12 bin izlenme için 45 dk tatava 15 dk transfer dinamik daha 15 gün oldu dersiniz.

AWB kardeşimizi West ham istiyormuş. Zor alırız

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir artısı var o işin

Man Utd için paranın bi önemi yok. AWB'yi bi şekilde ikna edersek Man Utd kendine Avrupa'ya katılım yolunda rakip çıkmasın diye lig dışına satmak ister

Diğer konuda birşeyler yazıyordum yeni konu açılmış. Aha dedik banlandık mı ne oldu :)

1 view katkım olmasını istemediğim için sadece kapak görüntüsü alıp tabı kapattım - her yayınada da dislike basıyorum artık

Ekli dosyayı görüntüle 252134

Transfer dönemini sevmeyen - haberini yapmak istemeyen - BİZ DUYUMCU DEĞİLİZ diyenlerin yayın görseli...öyle blur falanda yok he - GEL GEL MAKSİMUMDA

atın atın oltayı bi 12 bin izlenme için 45 dk tatava 15 dk transfer dinamik daha 15 gün oldu dersiniz.
ALLAHH

Yonetim ayni, hoca ayni, Ocak ayinda 30M € karsiliginda sagbekini satmissin, Temmuz'un ortasina geldik hala sag bek listesinde A mi B mi C mi diye gidiyoruz boyle salakca yurutulmez isler. Senin maddi gucun 3 asagi 5 yukari bellidir, kime gucun yetiyor kime yetmiyor az cok bilirsin gidip hangisini istiyorsa teknik heyet onu almis olmaliydin simdiye kadar.

Bakalım cenk ergün hangi topçuyu ve kulübü zengin edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt