Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiottan fazla tommiyi isterim. Bilmiyom ama rabiotun futbolu hosuma gitmiyor. Daha savassci kesici gibi tommy.

Mctominay cok yeteneksiz, kütük bi herif.

Cok faydali da olabilir gelirse ama o paralara cok daha iyisini alabiliriz. Fofana, Kovacic, Anguissa, Sabitzer, Bentancur…

Bu son kurşun, boş dönerse çok ciddi tepki alırlar Cenkle ikisi.

O yüzden herhalde bir şeyler bitme noktasında diye gitmişlerdir varsayımındayım.
Pek sanmıyorum. İbrahim Hatipoğlu bence çok iyi niyetli biri ama bu işlerde çok acemi. Erden Timur varken de düşünüyordum o yokken daha da belli oluyor bizim Cenk Ergün yerine gerçek bir Sportif Direktöre ihtiyacımız var.

Bizimkiler Manchester'a uçtular ya Mctominay yemse ya Kovacic geliyorsa Nevzat'ın dediği sadece onlar için değil derken şüphe duymadım değil.

Tominay değil de öncelik Bissaka olaydı iyiydi
Sağ bek saha büyük sorun şu an bizim için ve ondan iyisini bulamayız
Herifi ikna etmek imkansız değil ama o kabiliyette biri yok gibi görünüyor yönetimde.
Tominay işi ciddiyse ikisini birlikte aldık aldık yoksa AWB işi tamamen kapanır

Bangır bangır ingiltereye gidip birde bir kısım ilerleme de kaydedilmiş halde olup iş bitirmeye gitmemislerde boş boş dönerlerse 7 sülalerine küfür hazırlıgı yapmam şart demektir

herhalde herhangi bir transfer bir noktaya kadar gelmemişse düğün dernek mançıstıra gidiyoruz demezler. dedilerse bırakmaları daha makul olur.

Tarafların gazını almak için ve zaman kazanmak için gitmişlerdir basına sızdırılması net bunu gösteriyor

Bu son kurşun, boş dönerse çok ciddi tepki alırlar Cenkle ikisi.

O yüzden herhalde bir şeyler bitme noktasında diye gitmişlerdir varsayımındayım.
Scott işi olursa açıkçası rahat bir transfer süreci yaşar yönetim, Michy ile Scott gayet kalburüstü hatta epey iyi iş olur, tabi Michy mevcut komiteye yazmaz ama. Ben yine de hiç güvenemiyorum, dış basından ciddi kaynaklar sessiz, Doue işine benzer gibi geliyor bana.

Mc Tominay gelirse takımın orta saha sorunu kökten çözülür.
Torreira’yla ikisi Avrupa’da bile çoğu takımın üstünde bir ikili olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt