Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
En güvendigin duyumcu kimAli Naci Küçük atmadan inanmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En güvendigin duyumcu kimAli Naci Küçük atmadan inanmam.
Rabiottan fazla tommiyi isterim. Bilmiyom ama rabiotun futbolu hosuma gitmiyor. Daha savassci kesici gibi tommy.
Sakin ol knk, seni cok gergin gördümBÖYLE BANGIR BANGIR ingiltereye gidip götümüze bakıp geri dönersek HEPSİNE YAZIKLAR OLSUN. Böyle açık iş yapıyorsan sözleşmeyi imzalatıp grlmen lazım
Yasin kac35 yaş üzeri ihtiyar üyeler uyusun arkadaşlar forum kasıyor..
Pek sanmıyorum. İbrahim Hatipoğlu bence çok iyi niyetli biri ama bu işlerde çok acemi. Erden Timur varken de düşünüyordum o yokken daha da belli oluyor bizim Cenk Ergün yerine gerçek bir Sportif Direktöre ihtiyacımız var.Bu son kurşun, boş dönerse çok ciddi tepki alırlar Cenkle ikisi.
O yüzden herhalde bir şeyler bitme noktasında diye gitmişlerdir varsayımındayım.
Scott işi olursa açıkçası rahat bir transfer süreci yaşar yönetim, Michy ile Scott gayet kalburüstü hatta epey iyi iş olur, tabi Michy mevcut komiteye yazmaz ama. Ben yine de hiç güvenemiyorum, dış basından ciddi kaynaklar sessiz, Doue işine benzer gibi geliyor bana.Bu son kurşun, boş dönerse çok ciddi tepki alırlar Cenkle ikisi.
O yüzden herhalde bir şeyler bitme noktasında diye gitmişlerdir varsayımındayım.
Sterling mi yoksaBu gece uyumayın![]()
Icardi istesin neler neler yapmam kiHaluk Yürekli: "Icardi'nin Galatasaray taraftarının sevgisini hissetmeye çok daha fazla ihtiyacı var."
Bu gece uyumayın![]()