Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi mctominay ismi iyice yükseldiğine göre bağıra bağıra gelen senaryo :

Fenerin o Faslı forvet işi yatarsa weghorst falan alırlar. orta saha arayan Koç ve acunda hem taraftar tepkisini azaltmak hem de çalım için gider 20-25 milyon verip mctominay’i alırlar temmuz sonuna doğru
Beklediğim senaryo gidip anında almazsak oyuncu fenere pazarlanır

Akşam uyumuş kalmışım tominay işi ne olur bilmiyorum ama gelirse bizi açık ara şampiyon yapar Torreira Tominay orta sahası bu ligi öttürür sağlam baskı kurar orta sahada her takımı ezerler

Okan Hoca eğer gerçekten McTominay’ı çok istiyorsa vardır bir bildiği. Güveneceğiz. Doğru düzgün hiç izlemedim nasıl biri olduğunu da merak ediyorum açıkçası
Tempolu bende bizim maçta izledim Torreiranın skor yönü olanı ayriyetten barış Alper gibi güçlü orta sahada

"Evet arkadaşlar çok gizli bir operasyondu..."

haberleri yakındır..

Tominay ilk baştan beri söylüyorum bence olacak uğraştığımız net isim

Günaydın iddaacılar için bol şanslı cumartesiler

Erden Timur olsaydı şuan 8 noya Höjbjerg veyahut Wendel almıştık!!!!!

Tempolu
Topla dribling yapabiliyor
Ceza sahasına sık sık giriyo
Geçen sene baya bi skor katkısı yaptı
Şu an manuda 8 oynuyo,mtda hücuma kırılan 10 gibi oynuyo,eskiden 6 idi,3 yerde de performans verebiliyo
Yaşı iyi
Boyu uzun kafa topuna çıkıyo/alıyo
Yorulmuyo atletik bi adam
Geçen sene asydeki 3-3 lük maçta bizi paçavraya çeviren 1nolu isimdi
Avrupa pasaportlu topçu
İçkisi sigarası yok
Olayı kaosu magazini egosu yok
Takım oyuncusu
Sakatlık sorunu bildiğim kadarıyla yok
Fizik gücü baya iyi
Bu zamana kadar sadece manuda oynadı sergio gibi zırt pırt takım değiştiren biri değil

Eksileri
Kreatif değil
İng dışına hiç çıkmamış (zaha?)

Maliyeti kabul edilebilir seviyede olursa iyi transfer olur
Eyvallah rdas izlemiş kadar oldum. Hemen gelsin başlasın

Kimseyi alamasinlar. Oyuncu da satmasinlar. Bu sekilde Dursun'u ve ekibini gondersek, en buyuk transfer bu olur. Cok yoruyorlar insani

Ben bu hikaye’nin sonunu biliyorum

Eger daha iyisi icin ugrasiliyorsa hikaye’nin sonunda transferin son günü ndombele geliyor

paramız olsa fredi bağlamıştı
Bence her işte bir hayır var ben fredi iyiki almadık diyorum her zaman çok ekstra bi oyuncu değil bence abi ama dediğin givi bu orta saha işi için 20-30 milyonu gözden çıkarmak lazım başka türlü çözülmücek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt