Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkan haberlerde McTom hocanın listesinde 1 numarayken, yine çıkan haberlerde daha iyisi için bekletilmesini birinin açıklaması lazım bana.
İki haberden biri yalan keza. Ya da hocayı oturtuyorlar sandalyeye, düşün hoca diyorlar, daha iyisini düşün !
Hoca da düşünürken o ara mı bekletiyorlar nasıl oluyor ?

Mctominay hayırlı olsun. 3+1 sözleşme imzalanacak.

Melikşahlar ölmez, şekil değiştirir.

Birkaç saate benzer bir kolpa düşer zaten twittera

Ben de tam aradığımız adam Rabiot diyorum. Ama buraya düşmesi zor adam işte.
rabiottaki tek çekincem - tüm maliyet vs detaylarını geçelim - ofansa çok gömülen adam (her ne kadar sevsemde ofansif 8i)

torreira yalnız kalabilir endişem var rabiotta - olaki kimyası tutmasa maliyeti fena patlar elimizde.

tabi bunlar teorik olarak muhabbet - okan hoca kimi nasıl kullanacağını bilir.

endişem - tomminay vs derken BAY i bırakmayalım orda - çıldırırım.

hele hele United'a ... BAY için Arsenal ve üstü benim için EPL'de ..köküne kadarda desteklerim hangi takıma giderse ama gönlüm net para kazanarak Arsenal / City ikisilsinden biri olmasından yana.

rabiottaki tek çekincem - tüm maliyet vs detaylarını geçelim - ofansa çok gömülen adam (her ne kadar sevsemde ofansif 8i)

torreira yalnız kalabilir endişem var rabiotta - olaki kimyası tutmasa maliyeti fena patlar elimizde.

tabi bunlar teorik olarak muhabbet - okan hoca kimi nasıl kullanacağını bilir.
Rabiot iyi ama bencede o olmaz

İnsanlara oyalansınlar diye oyuncak veriyor gibiler daha çok. Doue bitti biraz da bununla oynayın gibisinden.
bu yüzden yayınlara girip - dislike basıp kapatıyorum 3üncü saniyesinde.

ne tivit ne like ne bir şey - alayına yuzum şu an -cidden boykot yapılmalı kanallara tivit paylaşımlarına. Biraz burunlarının sürtmesi lazım ki işlerini yapsınlar artık ... gına geldi düzgün haber alamamaktan.

bir şeyi anormal merak ediyorum ya - dayanamadım soracağım.

telefon rehberinde de isimler böyle mi kayıtlı ? Ki olabilir sempatik bir şey.

ama meselsa Patronummm

ya da kız arakdaşın var - diğer kadınların isimelride böyle kayıtlıysa nasıl bir sıkıntı çıkmıyor Saint Kaan

Sanki 5 yıldır sol bek ve orta sahamız eksikmiş gibi geliyor. Hatta sol bek 10 yıldır falan Nagatomo'nun ilk 6 ayı kadar performans veren başka bir sol bek hatırlamıyorum

Mc tominay bissaka gelirse tarihin en iyi atletik takımını kurarız türkiye ligi için , iki bölgeye alabileceğimiz en iyi 2 adamı alıp 4 sene konuyu kapatmış oluyoruz torreiradaki gibi . Barış , torreira , mc tominay , davinson sanchez , bissaka . Çok farklı ters bir takım oluruz Avrupa daki her takıma da ciddi zorluk çıkarırız.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Man City kampta mı?? Ordan düşer mi bi şeyler

Kalvin Phillips mesela :p

her gecenin sabahında başım döner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt