Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
McTominaye hic sicak bakmiyorum. Hele bonservisi asiri yüksek ve maasi 4 milyon civari olursa.

3 ay önce haberlere göre Man Utd sözlesmesini uzatirsa maasini haftalik 60 bin pound dan iki katina yükseltmeyi düsünüyormus diyorlardi. Onlar o kadar vermeye hazirsa bizden Zaha tarza maas bekler.

Bu 2017 transfer döneminin yıldızı Ali Naciydi. Adamı o dönem iyi kullandılar. Şimdi hepsi papağan gibi aynı şeyleri söylüyor

McTominaye hic sicak bakmiyorum. Hele bonservisi asiri yüksek ve maasi 4 milyon civari olursa.

3 ay önce haberlere göre Man Utd sözlesmesini uzatirsa maasini haftalik 60 bin pound dan iki katina yükseltmeyi düsünüyormus diyorlardi. Onlar o kadar vermeye hazirsa bizden Zaha tarza maas bekler.
Net değilki brüt o. 100 bin paund olarak baksan net 2.5-3 falan ediyor, onu zaten vermen gerekiyor.

Dursun'u olabildiğince hızlı şekilde indirmek şüphesiz ki en iyi transfer olacaktır bizim açımızdan.
şampiyon olup başarılı olduğumuz sürece bu mümkün değil.

ee gs'ın başarısız olmasını mı isteyeceğiz?

elde süper bir kadro var zaten erden timur'un emekleri ile. başarısız olursak hepsi dağılır başa döneriz.

ancak bir yandan da gs'ın geleceği söz konusu.

acayip bir ikileme soktu bizi bu dursun yahu. ne istesem bilemedim.

Yalnız adam muazzam yalan söylüyor ha.

Kemerburgaz’a geçen sene kasım dedi, bu sene kasıma zor yetişir.

Yeni yönetime BBden çıkıp teslim edicem dedi, baktı olmuyor az kalsın yok pahasına Florya’yı veriyordu nisanda.
Köhn mevzusu inanılmaz moralimi bozdu Hannover başkanı doğrulamış

Köhn icin bizim duyumcular para ödendi dememismiydi?

Hannoverin baskani bugün böyle aciklama yapmis...

„Galatasaray hat nicht gezahlt, das Geld ist nicht auf unserem Konto. Wir haben rechtliche Schritte eingeleitet.“

Galatasaray ödeme yapmadı, para hesabımızda değil. Yasal işlem başlattık

Paylasildi mi bu haber?

Köhn mevzusu inanılmaz moralimi bozdu Hannover başkanı doğrulamış
çok büyük rezillik.

1 tanes kafasının dikine
İkincisi keyfine
diğerleri başkan kalkınca ayağa kalkıp ön iliklemeye

meraklı.

yönettikleri falan yok . Her geçen gün Erden Timur'un "yalnız kaldım, tutunağım dal kalmadı" diyerek her bir şeyle uğraşmasını kanıtlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt