- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Olayım mıNe zaman başkan olucan lan kulübe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayım mıNe zaman başkan olucan lan kulübe
Ol tabii de sen kulübün parasını karıyla kızla yersin.Olayım mı
Net değilki brüt o. 100 bin paund olarak baksan net 2.5-3 falan ediyor, onu zaten vermen gerekiyor.McTominaye hic sicak bakmiyorum. Hele bonservisi asiri yüksek ve maasi 4 milyon civari olursa.
3 ay önce haberlere göre Man Utd sözlesmesini uzatirsa maasini haftalik 60 bin pound dan iki katina yükseltmeyi düsünüyormus diyorlardi. Onlar o kadar vermeye hazirsa bizden Zaha tarza maas bekler.
GS storeler kapatılsın, yerine birahaneler açılsın kampanyası yaparsin. Senden başkan olmazOlayım mı
Keşke bende uyusaydimBen uyudum enayiler
Gece en son sen buradaydınBen uyudum enayiler
#SporMuhabirlerineEtkileşimBoykotu2 milyon euro alan Mctominay 10 m euro istiyorsa keriz miyiz de görüşüyoruz, muhabirler yalan söylemeye son verin.
şampiyon olup başarılı olduğumuz sürece bu mümkün değil.Dursun'u olabildiğince hızlı şekilde indirmek şüphesiz ki en iyi transfer olacaktır bizim açımızdan.
Ben bu çift başlı kartaldan korkarım arkadaş
Köhn mevzusu inanılmaz moralimi bozdu Hannover başkanı doğrulamışYalnız adam muazzam yalan söylüyor ha.
Kemerburgaz’a geçen sene kasım dedi, bu sene kasıma zor yetişir.
Yeni yönetime BBden çıkıp teslim edicem dedi, baktı olmuyor az kalsın yok pahasına Florya’yı veriyordu nisanda.
çok büyük rezillik.Köhn mevzusu inanılmaz moralimi bozdu Hannover başkanı doğrulamış