Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarih tekerrürden ibarettir.

GSW3weZWsAAHhzm

Tarih 4 Haziran bugünse 13 Temmuz bu bile nasıl vasıfsız bir başkan olduğunu göstergesidir.

O değil de 1 aydır en azından satılacak oyuncularla da ilgili aksiyon alınması gerekirdi, örneğin Tete’yi çoktan satmamız lazımdı. Yaprak kımıldamıyor enteresan yani..

Açıkçası kendi harcayacağı parayı önce sponsorluk anlaşmalarıyla üretip sonra o paralarla transferleri gerçekleştiren birini alınan oyuncuları tek başına almış gibi sabah akşam sözde eleştiri adı altında boklamış taraftar zihniyetine bu durum müstehak.

Rashica’nın yarı maliyetine Ziyech aldı diye bir burada boklanırdı herhalde bir insan (Rashica’ya 10 m euro, Ziyech’e 3 m euro limit harcandı).

Allahtan sponsor anlaşmaları 3 yıllık da bir de oradaki iş bilmezliklerini yaşamıyoruz.

Muslera
Zeki - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Yusuf - Zaha
Icardi​

bu yönetim kadar medyayı kullanan yönetim görmedim

istisnasız bütün gazetecileri almışlar hepsi taraftarı kandırıyor, yönetimi koruyor

erden timur ayrıldı ona bile tek laf etmediler

gazeteciler için utanç, yönetim için büyük başarı

Boey'i 30 m euro'ya satıp şampiyonluğa oynarken biraz bütçe ayırıp 1 tane sağ bek almayan başkandan söz ediyoruz.

Ya Kaan dahada kötü duruma gelip oynamasa o zaman şampiyon olamasaydık şu an fenerin şampiyonluk kutlamalarını halen görüyor olurduk.

Bunu bile riske atan kişi Galatasaray spor kulübünün başkanı kendi menfaatlerini önde utan en yakın dostu 2 senedir tüm herşeyi ona borçlu olduğu Erden Timur'u satan sırtından bıçaklayan.

Eğer 2 sene boyunca bu sportif başarı olmasa küfürler eşlinde gönderilecekken her şeyini borçlu olduğu sportif başarıya rağmen transfer yapmayı beceremeyen.

Isimli oyuncu transferi bosverdim, soyle yukseliste olan birini getirseler de olur;

Maxence Caqueret (24)
Luka Sucic (21)

Bunlar McTominay ile bosuna zaman kaybediyorlar onu alamayacaklari belli simdiden muhabirlere haber yaptiriyorlar, yok 8 yok 10 milyon euro maas istermis ulan Arabistan mi burasi?

Git Rabiot'un annesiyle pazarlik yap en azindan bonservisi yok verin 7-8 milyon euro maasi bir de Bogaz manzarali ev tutun, oyuncu 10 gune gelsin de bir an once takima katilsin.
Harbi bu sürec komedi gibi.. rabyoyu ikna edemeyiz, beceremezler..Wendel icin ne düsünüyorsun? Olasiligi var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt