Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool, Bayern Munchen ve Real Madrid serbest statüde yer alan Adrien Rabiot için annesi Veronique Rabiot ile görüşme planlıyor. [Transfer News]

Erden Timur'u en sert eleştirenlerden biriydim. Gel gelelim adeta mobbing yapılarak pasifize edilişi ve süreç boyunca bize salak muamelesi yapılarak söylenen yalanlar çok dokundu bana açıkçası. Şu son Uefa tepemizde açıklaması da yalanın kolpanın bokunu çıkarmaca olunca bende film koptu. Bu kafayla zaten başarı falan gelmez.

yaz başı bu tehlkeyi ben anlatırken bana laf atıyordun!!!! kötü adam bendim like rekorları kırıyordun bana laf atınca!

çabuk özür dile!

bence yegane çözüm şudur:

gs ligde her maçını kazansa bile, har attığı golden sonra, gol sevinci bitince, onun dışında da her dakika "yönetim istifa" tezarühatları ile tepki koyulmalıdır.

çünkü konu "başarı, ya da iyi transfer" konusu değildir.

sahada takım desteklenmelidir ama yönetim her daim protesto edilmelidir.

Geçenlerde başkan tüm transferler hazır dedi.Zannimca olgunlaşmasını bekliyorlar.Cok enteresan.Hazir niye aciklamiyorsun.Hazir değil niye hazır diyorsun.Senkronizasyon sorunu sozkonusu.Vardir bir bildikleri.
Valla çok ilginc işlerimiz var bjk geliri yok kadrosu patates İmmobile rafa silva alıyor biz Avrupa şampiyonasini bahane edip kadromuz tam sadece eksik iki bölgemiz var transfer yaparken çeşitli bahaneler uyduruyor yönetim.Uefa dan ceza alabiliriz felan diye.Belli başlı muhabirler üzerinden haber ucuruyoruz ilginç şeyler oluyor.

hepinizin
bana
veliye
ali bektaşa
ve admine özür borcunuz var

admine söyleyemediklerinizi korkunuzdan bizden çıkarıyordunuz!

Serhan Türk: "İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün Manchester'da McTominay'ın temsilcisiyle görüştüler. Önce McTominay ile görüşüp ardından kulüple görüşeceklerdi ancak şu an için bu durum imkansız.

McTominay'ın temsilcileri 8-10 milyon Euro maaş istedi. Transfer çıkmaza girdi."

:asd:

Bu hız, bu telaş, bu kaygı, bu 26 yaş, erken değil mi yani?

Doğru adamlar getirildiği sürece benim için sıkıntı yok. 2. Kamp dönemine kadar süreleri var bana göre. Şampiyona da oynamış oyuncular da aynı tarihte gelecek.

Taraftarın herhangi bir transfer sezonunda böyle yangın yapmadığını görmedim ben...

Scott, mevcut komite için fazla bir transfer, zaten alabileceklerini sanmıyorum. Kaldı ki İngiltere'ye uçma işi kötü bir pr imiş belli oldu. Ciddi bir gelişme olmadan geri gelecekler, oyuncular pahalı, ağustos bekleniyor vs denecek hiç çekinilmeden. Bizim medyayı takip etmemek bile gerek bence, bu yaz çok kötüler.
:asd::asd::asd: Şaşırtın ya bir kere.

Serhan Türk: "İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün Manchester'da McTominay'ın temsilcisiyle görüştüler. Önce McTominay ile görüşüp ardından kulüple görüşeceklerdi ancak şu an için bu durum imkansız.

McTominay'ın temsilcileri 8-10 milyon Euro maaş istedi. Transfer çıkmaza girdi."

Maaşı yeni mi sormuşlar bu nasıl salaklık

8-10 :think: Arada da 2m€ var :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt