- 16 Haziran 2010
- 202.813
- 154.536
- 6.838
Liverpool, Bayern Munchen ve Real Madrid serbest statüde yer alan Adrien Rabiot için annesi Veronique Rabiot ile görüşme planlıyor. [Transfer News]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur'u en sert eleştirenlerden biriydim. Gel gelelim adeta mobbing yapılarak pasifize edilişi ve süreç boyunca bize salak muamelesi yapılarak söylenen yalanlar çok dokundu bana açıkçası. Şu son Uefa tepemizde açıklaması da yalanın kolpanın bokunu çıkarmaca olunca bende film koptu. Bu kafayla zaten başarı falan gelmez.
Benim için mahsuru yok hocam, ben takılmıyorum hiç. Belki bir nöbet iyi transfer denk gelir o kadar, ama mevcut yönetim var iken pek zor o da@Ata B. Oğuz un açtığı nöbeti kanalizasyon gibi kullanıyoruz ama ayıp adama.

Benim yerine derken? Cocuk oyunu mu nobet konusu?Bir dahaki nöbeti benim yerime Hayri jant açsın..
Valla çok ilginc işlerimiz var bjk geliri yok kadrosu patates İmmobile rafa silva alıyor biz Avrupa şampiyonasini bahane edip kadromuz tam sadece eksik iki bölgemiz var transfer yaparken çeşitli bahaneler uyduruyor yönetim.Uefa dan ceza alabiliriz felan diye.Belli başlı muhabirler üzerinden haber ucuruyoruz ilginç şeyler oluyor.Geçenlerde başkan tüm transferler hazır dedi.Zannimca olgunlaşmasını bekliyorlar.Cok enteresan.Hazir niye aciklamiyorsun.Hazir değil niye hazır diyorsun.Senkronizasyon sorunu sozkonusu.Vardir bir bildikleri.

AsEkli dosyayı görüntüle 252217
Ekli dosyayı görüntüle 252218
@Hayri Cund @Recep Özbek
Artik bunalmis, gscsiz dayanamiyo motzfield
Scott, mevcut komite için fazla bir transfer, zaten alabileceklerini sanmıyorum. Kaldı ki İngiltere'ye uçma işi kötü bir pr imiş belli oldu. Ciddi bir gelişme olmadan geri gelecekler, oyuncular pahalı, ağustos bekleniyor vs denecek hiç çekinilmeden. Bizim medyayı takip etmemek bile gerek bence, bu yaz çok kötüler.

Şaşırtın ya bir kere. Serhan Türk: "İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün Manchester'da McTominay'ın temsilcisiyle görüştüler. Önce McTominay ile görüşüp ardından kulüple görüşeceklerdi ancak şu an için bu durum imkansız.
McTominay'ın temsilcileri 8-10 milyon Euro maaş istedi. Transfer çıkmaza girdi."
![]()
8-10Serhan Türk: "İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün Manchester'da McTominay'ın temsilcisiyle görüştüler. Önce McTominay ile görüşüp ardından kulüple görüşeceklerdi ancak şu an için bu durum imkansız.
McTominay'ın temsilcileri 8-10 milyon Euro maaş istedi. Transfer çıkmaza girdi."
![]()
Arada da 2m€ var