Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.621
- 9.914
- 2.068
Cassano sırma saçlıydı bu arada, olabilir AkınımEvet veronu interde oynuyor demedim de cassano ile cambiassoyu bira karıştırdım gerçi cassanoda interde oynadığından muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cassano sırma saçlıydı bu arada, olabilir AkınımEvet veronu interde oynuyor demedim de cassano ile cambiassoyu bira karıştırdım gerçi cassanoda interde oynadığından muhtemelen
Para yok, hannover komik bir rakam icin dava acmistir haberlere göre15 20 falan diyorlardi
Cambissso veron yan yana interde oynamıştır en az 20 maçCambiasso, Veron Inter de oynamadı
Şimdi baktım haklısın Veron zaten Lazio hariç hiçbir yerde varlık gösteremediği için çoğu kişi Inter kariyeri de hatırlamaz benceYanlışın var veron interde oynadı hatta avrupa'daki son oynadigi oynadığı takım inter. Sonra arjantine dönüyor.
Kemalim alt üst komple bakım ve pasta cila mıBeyler Doue berbere gitmiş bilginiz olsun![]()
Evet Azizim şu an kıçından kıl alıyorlarKemalim alt üst komple bakım ve pasta cila mı![]()
türkiye'yi italyalılaştırmacağız
türkiye'yi italyalılaştırmacağız
Azizim beAslında bu samimiyeti kurduğum insan çok çok azdır kardeşim ama burada güzel samimi bir ortam var, en azından ben öyle görmek istiyorum ve sıcaklığı hissettirmeye çalışıyorum. Ve bu daha babacan bir tavır ile yaptığım bir şey. Yaş olarak çoğu kişiden büyük olduğumu da az çok tahmin ediyorum ki 39 a gireceğim. Hayat yeterince zorlayıcı en azından burada daha kalpten bir diyalogun oluşmasında vesile olmaya çalışıyorum diyelim. Samimi dönüşün için de ayrıca teşekkür ederim canım benim![]()
Aynen öyle sen zenginleri kulübü sokmaz kovarsan kim niye gelsin para versinÖyle bir jenerasyon yok yav, olan zenginler de destek vermiyor, bunun temel sebebi de kongre. ET mevzusu sonrası liseli olmayan zenginler gelmeyi hiç tercih etmeyeceklerdir.
Bir de eski büyük zenginler hala zengin bir de son 25 yılda zengin olan tayfa var onların da takımla falan ilgisi yok zaten.