Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dürüst olmam gerekirse mertens yerine kampa 2 hafta geç gelen Lincolnü tercih ederim

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında bu samimiyeti kurduğum insan çok çok azdır kardeşim ama burada güzel samimi bir ortam var, en azından ben öyle görmek istiyorum ve sıcaklığı hissettirmeye çalışıyorum. Ve bu daha babacan bir tavır ile yaptığım bir şey. Yaş olarak çoğu kişiden büyük olduğumu da az çok tahmin ediyorum ki 39 a gireceğim. Hayat yeterince zorlayıcı en azından burada daha kalpten bir diyalogun oluşmasında vesile olmaya çalışıyorum diyelim. Samimi dönüşün için de ayrıca teşekkür ederim canım benim 👀😍
Azizim be♥️

geçen sene takım uçarken, manu'yu karısı yapmışken, finansal olarak çok daha eli bolken erden timur bile manu'nun elinden topçu koparamadı. bu temel'le dursun neye güvenip manchestar'a topçu almaya gittiler ben anlamadım

Farkında mısınız bilmiyorum ama şu an insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en iyi Galatasaray forumunda yazıyoruz. Büyük bir şans bizim için.

Öyle bir jenerasyon yok yav, olan zenginler de destek vermiyor, bunun temel sebebi de kongre. ET mevzusu sonrası liseli olmayan zenginler gelmeyi hiç tercih etmeyeceklerdir.

Bir de eski büyük zenginler hala zengin bir de son 25 yılda zengin olan tayfa var onların da takımla falan ilgisi yok zaten.
Aynen öyle sen zenginleri kulübü sokmaz kovarsan kim niye gelsin para versin

100k pounda girnede ev alınmıyor ulan o nasıl pazarlık Cenk Ergün pinti olacağın mı tuttu şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt