Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yeni doğacak olan çocuğuma Tanguy Kemal Kürek ismini vereceğim girsin herkese ;)

Dün bizim sportif aş dekilerin resmi atıldığında aklıma ilk malum parti Beyoğlu ilçe teşkilatı geldi akabinde bir umutsuzluk falan

Aslında bu samimiyeti kurduğum insan çok çok azdır kardeşim ama burada güzel samimi bir ortam var, en azından ben öyle görmek istiyorum ve sıcaklığı hissettirmeye çalışıyorum. Ve bu daha babacan bir tavır ile yaptığım bir şey. Yaş olarak çoğu kişiden büyük olduğumu da az çok tahmin ediyorum ki 39 a gireceğim. Hayat yeterince zorlayıcı en azından burada daha kalpten bir diyalogun oluşmasında vesile olmaya çalışıyorum diyelim. Samimi dönüşün için de ayrıca teşekkür ederim canım benim 👀😍
Abimmmm

Wendel’e okey miyiz?
Açıkçası çıkan isimlerden bir transfer planımızın olmadığı çok aşikar. Wendel iyi adam ama ofansif bir adam defansif meziyetler sınırlı. McTominay, Hobjerg, Wendell alakasız adamlar birbirinden. Bu durum Hoca ile sıkıntıyı da gösteriyor. Ne oynatacağını veya oynattığını bilmesi lazım. Bana göre olmaz ama en bize uyanı Hobjerg, gelmesi mümkün değil orası ayrı. Adı çıkanlardan hiçbiri bize gelmez bu arada Wendell hariç, onun bonservisini verebilirsek gelir. Ama ne kadar uyar onu hoca bilecek artık.

Bize adam gibi yönetici lazım öncelikle.
Bir tane vardı zaten, onu da gönderdiler. Ayrıca o rolü üstlenecek birileri bulunsa bile bu yönetimle falan asla çalışmaz. (Aklı varsa)
Yabancı ve piyasaya hakim bir sportif direktör bulup, görevlendirmemiz lazım acilen. Bu gidişle adam almayı geçtim, olanları yok pahasına satıp yerlerini de dolduramayacaklar.

IMG_3290.webp
IMG_3291.webp
@Hayri Cund @Recep Özbek

Artik bunalmis, gscsiz dayanamiyo motzfield

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt