Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.855
- 3.421
- 698
Taraftarın panik yapmasını anlamıyorum ha çıkan isimlerden dolayı bir memnuniyetsizlik varsa buna ben de dahil olabilirm ama tarih olarak geç kalınmış bir durum yok zaten iyi oyuncu Türkiye'ye bu tarihlerden sonra gelir bu tarih boyunca böyle olmuştur çünkü iyi oyuncu avrupa'da istediğini bulamayınca kafasını bu yöne çevirir. Toreira, İcardi geçmişte Fernando Reges hatta Nelsson bile 11 ağustos'ta gelmiş yani avrupa'dan istediği teklif olmayınca o dönem 11'den düşmüştü Kopenhag.
Bundan dolayı 102 puan toplamış takımın eksikleri belli ve ilk etapta 2 kişi yani bu Temmuz ayı çıkmadan gelirse süper olur ama Ağustos'a kalırsada dünyanın sonu değil burada önemli olan kim gelecek?
Sağ bek ve orta saha merkez için adı çıkanlardan beni heyecanlandıran 1 kişi çıktı o da Bissaka kalanların hep bir defosu var bana göre Rabiot'un bile.
Bundan dolayı 102 puan toplamış takımın eksikleri belli ve ilk etapta 2 kişi yani bu Temmuz ayı çıkmadan gelirse süper olur ama Ağustos'a kalırsada dünyanın sonu değil burada önemli olan kim gelecek?
Sağ bek ve orta saha merkez için adı çıkanlardan beni heyecanlandıran 1 kişi çıktı o da Bissaka kalanların hep bir defosu var bana göre Rabiot'un bile.