Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın panik yapmasını anlamıyorum ha çıkan isimlerden dolayı bir memnuniyetsizlik varsa buna ben de dahil olabilirm ama tarih olarak geç kalınmış bir durum yok zaten iyi oyuncu Türkiye'ye bu tarihlerden sonra gelir bu tarih boyunca böyle olmuştur çünkü iyi oyuncu avrupa'da istediğini bulamayınca kafasını bu yöne çevirir. Toreira, İcardi geçmişte Fernando Reges hatta Nelsson bile 11 ağustos'ta gelmiş yani avrupa'dan istediği teklif olmayınca o dönem 11'den düşmüştü Kopenhag.

Bundan dolayı 102 puan toplamış takımın eksikleri belli ve ilk etapta 2 kişi yani bu Temmuz ayı çıkmadan gelirse süper olur ama Ağustos'a kalırsada dünyanın sonu değil burada önemli olan kim gelecek?

Sağ bek ve orta saha merkez için adı çıkanlardan beni heyecanlandıran 1 kişi çıktı o da Bissaka kalanların hep bir defosu var bana göre Rabiot'un bile.

Taraftarın panik yapmasını anlamıyorum ha çıkan isimlerden dolayı bir memnuniyetsizlik varsa buna ben de dahil olabilirm ama tarih olarak geç kalınmış bir durum yok zaten iyi oyuncu Türkiye'ye bu tarihlerden sonra gelir bu tarih boyunca böyle olmuştur çünkü iyi oyuncu avrupa'da istediğini bulamayınca kafasını bu yöne çevirir. Toreira, İcardi geçmişte Fernando Reges hatta Nelsson bile 11 ağustos'ta gelmiş yani avrupa'dan istediği teklif olmayınca o dönem 11'den düşmüştü Kopenhag.

Bundan dolayı 102 puan toplamış takımın eksikleri belli ve ilk etapta 2 kişi yani bu Temmuz ayı çıkmadan gelirse süper olur ama Ağustos'a kalırsada dünyanın sonu değil burada önemli olan kim gelecek?

Sağ bek ve orta saha merkez için adı çıkanlardan beni heyecanlandıran 1 kişi çıktı o da Bissaka kalanların hep bir defosu var bana göre Rabiot'un bile.
orta saha için bende yangın çok yapmıyorum ama sağ bek çoktan kampta olmalıydı. Geçmişte yaşanan rezilliklerden sonra bu yönetime güven sıfır.

Aslında bu samimiyeti kurduğum insan çok çok azdır kardeşim ama burada güzel samimi bir ortam var, en azından ben öyle görmek istiyorum ve sıcaklığı hissettirmeye çalışıyorum. Ve bu daha babacan bir tavır ile yaptığım bir şey. Yaş olarak çoğu kişiden büyük olduğumu da az çok tahmin ediyorum ki 39 a gireceğim. Hayat yeterince zorlayıcı en azından burada daha kalpten bir diyalogun oluşmasında vesile olmaya çalışıyorum diyelim. Samimi dönüşün için de ayrıca teşekkür ederim canım benim 👀😍
müthiş bir mantalite - çok lazım olan bir bakış açısı ve duyarlılık.

tebrik ve takdir etmeden geçemem.

(patron ve kadın isimleri goy goy espiriydi tabii ki bu arada)

Dün ki haber sızdırmasından bugün muhabirlerin transferler 2.kampa kadar bitirilmek isteniyor açıklamasından tek anladığım, bu transfer işi minimum 15 ağustosa kadar sürer. Hatta ortasaha işi ben en başından beri diyorum 20 ağustostan sonra gelir

Ligin ilk haftası skordan bağımsız dursun ve ekibine gırla küfürler edilmeli ve bu yönetim kurulu istifaya davet edilmelidir

Allah febejekelilerle anç ve vizyon ali üzerinden maytap geçen bizlere daha beteri olan dursun verdi

müthiş bir mantalite - çok lazım olan bir bakış açısı ve duyarlılık.

tebrik ve takdir etmeden geçemem.

(patron ve kadın isimleri goy goy espiriydi tabii ki bu arada)

Önemli olan kimin neyi nasıl anladığı ya da yorumladığı değil, ortaya koyduğun şeyin derinliğini kalbin biliyorsa başka da bir şahide gerek duymuyorsun zaten.

Aynı dili konuşabilmek harika bir şey, mutlu oldum, ismin gibi cansın 😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt