Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Nefes alsin yeterWendel’e okey miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nefes alsin yeterWendel’e okey miyiz?
Evet veronu interde oynuyor demedim de cassano ile cambiassoyu bira karıştırdım gerçi cassanoda interde oynadığından muhtemelenCambiasso, Veron Inter de oynamadı
birazdan meyhaneye gidicem zatenHareketlilik lazim
Ciğersizdir kendisiNefes alsin yeter
çocuk doğarsaBen yeni doğacak olan çocuğuma Tanguy Kemal Kürek ismini vereceğim girsin herkese![]()
Kaca birakir zenitCiğersizdir kendisi
AbimmmmAslında bu samimiyeti kurduğum insan çok çok azdır kardeşim ama burada güzel samimi bir ortam var, en azından ben öyle görmek istiyorum ve sıcaklığı hissettirmeye çalışıyorum. Ve bu daha babacan bir tavır ile yaptığım bir şey. Yaş olarak çoğu kişiden büyük olduğumu da az çok tahmin ediyorum ki 39 a gireceğim. Hayat yeterince zorlayıcı en azından burada daha kalpten bir diyalogun oluşmasında vesile olmaya çalışıyorum diyelim. Samimi dönüşün için de ayrıca teşekkür ederim canım benim![]()
15 20 falan diyorlardiKaca birakir zenit
kendisine kısaca Kem'dombele diyebilir miyiz?Ben yeni doğacak olan çocuğuma Tanguy Kemal Kürek ismini vereceğim girsin herkese![]()
Açıkçası çıkan isimlerden bir transfer planımızın olmadığı çok aşikar. Wendel iyi adam ama ofansif bir adam defansif meziyetler sınırlı. McTominay, Hobjerg, Wendell alakasız adamlar birbirinden. Bu durum Hoca ile sıkıntıyı da gösteriyor. Ne oynatacağını veya oynattığını bilmesi lazım. Bana göre olmaz ama en bize uyanı Hobjerg, gelmesi mümkün değil orası ayrı. Adı çıkanlardan hiçbiri bize gelmez bu arada Wendell hariç, onun bonservisini verebilirsek gelir. Ama ne kadar uyar onu hoca bilecek artık.Wendel’e okey miyiz?
Yanlışın var veron interde oynadı hatta avrupa'daki son oynadigi oynadığı takım inter. Sonra arjantine dönüyor.Cambiasso, Veron Inter de oynamadı