Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene eksik bir mevkimiz mutlaka oluyor geçen sene sol bek bu sene orta saha ve sağ bek yok.İstersen dünyanın en iyi oyuncularını al ihtiyacın olan mevkileri boş bırakırsan özellikle Avrupa da başarılı olamazsın.Bugun en iyisi için bekletiyoruz diye ayak çekiyorsunuz yarın transfer sans işi diye konuşuyorsunuz.
Geçenlerde başkan tüm transferler hazır dedi.Zannimca olgunlaşmasını bekliyorlar.Cok enteresan.Hazir niye aciklamiyorsun.Hazir değil niye hazır diyorsun.Senkronizasyon sorunu sozkonusu.Vardir bir bildikleri.

Dürüst olmam gerekirse mertens yerine kampa 2 hafta geç gelen Lincolnü tercih ederim

Farkında mısınız bilmiyorum ama şu an insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en iyi Galatasaray forumunda yazıyoruz. Büyük bir şans bizim için.
D9aTPv2X4AAxzpz.webp

şampiyon olup başarılı olduğumuz sürece bu mümkün değil.

ee gs'ın başarısız olmasını mı isteyeceğiz?

elde süper bir kadro var zaten erden timur'un emekleri ile. başarısız olursak hepsi dağılır başa döneriz.

ancak bir yandan da gs'ın geleceği söz konusu.

acayip bir ikileme soktu bizi bu dursun yahu. ne istesem bilemedim.
Erden Timur'u en sert eleştirenlerden biriydim. Gel gelelim adeta mobbing yapılarak pasifize edilişi ve süreç boyunca bize salak muamelesi yapılarak söylenen yalanlar çok dokundu bana açıkçası. Şu son Uefa tepemizde açıklaması da yalanın kolpanın bokunu çıkarmaca olunca bende film koptu. Bu kafayla zaten başarı falan gelmez.

Yav biz şampiyon olduktan sonra bize seviye atlatacak o 1-2 transferi neden hiçbir şekilde yapamıyoruz ya da yapmıyoruz. Ülkedeki rekabette fark açılmasın diye mi..

Yani akıl alır gibi değil gerçekten.. Gomis i gönder forvet alma,gedson gitsin yerine sadece etebo yu al,sacha boey i gönder yerine sıfır bir adam al yalandan,sol beki gönder yerine aldığın adamı uefa listesine yetiştirme..

Şu anda da sağ bek,orta saha ve mertens in yerine adam lazım.. Ama biz sag olsunlar mertens in yerine gelmesi gereken adamı düşünemiyoruz bile..37 yaşındaki adamla yine lig,s.ligi 1 sezonu bitirmeye çalışacağız.. Sağ bek ve orta saha da muamma..

Şu bjk devre arasi bitik durumdayken ve tek adam gondermemisken 2 adama 30 milyon euro verdi ve hala harcıyor.. Biz devre arası 30 a adam sattık hala bakıyoruz öyle hamle yapamıyoruz. Bu iyi niyetle nasıl açıklanır.

Sanki bir el var "Abi siz çok hızlı gidiyorsunuz,biraz yavaşlayin birkaç yanlış hamle yapın ya da hiç hamle yapmayın da size biraz yetiselim,ara çok açılmasın. "diyor sürekli..

Kasada metelik yok bu beceriksizler barış alperle davinsonu satacak görünen o
Kasada metelik yoksa eğer, nasıl metelik olmuyor işte onu anlamıyorum.

Şampiyonluk gelirleri
Şampiyonlar ligi gelirleri
Boey'in satışı.
Diğer gelirler

Bankalar Birliğinden de çıkılmadı. Nasıl oluyor bu iş?

Erden Timur varken de transferde aksaklıklar ve rezillikler yaşandı ama kendisi çıkıp sebebplerini anlatıyordu. Eksik bölgeleri %100 dolduramadık ama 2 sene önce ligde zar zor kümede kalmış bir takımı sıfırdan yaratıp 3.sezona girerken az çok 20 tane kaliteli adamımız var. 2-3 yabancı ve 2-3 yerli daha alıp işleyen iskeleti bozmamak varken bunlar Oğuz Aydın'ı bile getiremedi. Her sene takımın büyük bölümünü değiştirirken hatalar olacak ama sadece 2-3 tane temel adam eksikken hata yapamazsın. Boey gideli 160 günü geçmiş ama ortada transfer yok. Nasıl bir transfer akılsızlığı olduğu ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt