- 3 Temmuz 2012
- 138.070
- 86.901
- 5.338
Masraflar gscimbom tarafından karşılanacakbu adamın gittiği mekana gideyim de kucağa alsınlar dimi beni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masraflar gscimbom tarafından karşılanacakbu adamın gittiği mekana gideyim de kucağa alsınlar dimi beni.
Leicesterdaki sagbek
Son yasaklananlari goremedim. Sonra @Furkan Korkmaz saplamasin banayok mu takip ettiğin x hesabı duyum paylaş biraz
Zamanında yapılan iş guzeldir yalan söyleyenleri de sevmemTransferler olsun ondan sonra bakarız başarılı mi basarisiz mi ama siz bir kulp bulursunuz
sağ bek olan pereira mı iyi oyuncu aslında, o kalitede bile birini alamayızleicesterlı kronik.
Herif dede knk 30 yasında bekmi olur A+ kaliteli biride degil ki 2 sene kullaniliriz gelsin diyelimsağ bek olan pereira mı iyi oyuncu aslında, o kalitede bile birini alamayız
Bu sene sağda Barış'ın oynamadığı zamanlarda sağ kanatlamı oynadık.Tete ve Ziyech süreleri çok mu iyiydi. Ziyech'in golleri dışında.Bu ligde 2 maç puan kaybedersen şampiyonluk gidiyor, kimseye boşa şans verilemez
Yunus un onlardan iyi olduğu bir maç hatırlamıyorum Galatasaray’da.Bu sene sağda Barış'ın oynamadığı zamanlarda sağ kanatlamı oynadık.Tete ve Ziyech süreleri çok mu iyiydi. Ziyech'in golleri dışında.
sakatlıklardan patlama yapamadı yoksa a+ potansiyeli vardıHerif dede knk 30 yasında bekmi olur A+ kaliteli biride degil ki 2 sene kullaniliriz gelsin diyelim
Evet Oguz’u alarak bütün sorunlar çözülecek gidelim Alanyaspor’a 6 milyon verelim anlından öpüyorum renkdaş keşke benim aklıma gelseydiYunus berbat bir oyuncu, İngiltere 2. liginde bile doğru dürüst oynamadı.
Yusuf yabancı olduğu için yüzde 100 gidecek.
Zahaya 8 ve üzeri teklif gelirse hemen göndeririz.
Ziyech denen adam geçen sene maçların yarısında oynamadı, parası ödenmiyor diye bir sürü de olay çıkardı, yarın teklif gelse koş koşa gider
Tete bizim ligde bile 1 gol atamadı.
Elimizde güvenilir 2 tane kanat oyuncusu var Kerem ve Bay.
dursun götümüze çivi çakacak bu sene belli olduOğuz’a gereksiz vs demek yanlış, çok yönlü olabilecek fizik kalitesi yüksek bir çocuk.
Böyle adamları uzatırsan sıkıntı çıkar.

Beyler Galatasaray forumunda badem bıyık ifadeleriyle adama giydirmeler pek sağlıklı değil. Kimseyi uyarmak haddime değil ama yaptığınız imalar kime hizmet ediyor diye bir düşünün isterseniz.