Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seninle hemfikir olduğumuzu biliyorsun ancak ve ancak Zaha,Ziyech ,Tete bir yere gitmediği sürece Okan hocam kerem ve Barış'a nasıl bir güvence verebilir.Şunu dermi 1.kanat oyuncum sizsiniz.Barışı ayrı tut o her halukarda yer bulurda Kerem?
Rdas bende Keremi tutanlardan değilim hatta söyle mevcut yönetimin son günde hem Barisi hem Keremi satma ihtimalini bile göz önünde bulunduran birisiyim ama anlık kanat rotasyonumuz şu durumda:

- Baris
-Zaha
-Kerem
-Tete
-Yunus
-Yusuf
-Ziyech

Zaten senin verdiğin örnekte Tete Zaha ve Ziyech bir yere gitmezse diyorsun Yunus da var ayrıca Oguz‘un pek bir numarasını bile görmedim Köhn son maçta yerle bir etti ben bu Oğuz yangınını kesinlikle anlamıyorum. Ha şöyle Kerem kesinlikle ama kesinlikle gitmek istediğini belirti diyelim Özalan düşünebilirsin ama o senaryoda bile Yunusu Oğuz’dan önde gören birisiyim bu arada

Oğuz’u alamıyorsan Kerem’i de satmayacaksın
Yabancı sınırı 12 oyuncuya düştü. Kaliteli yerli futbolcu altın değerinde
kerem bi maç daha trip atarsa sahaya girecek taraftar az kaldı. şu adamı iyi bi terapiste falan göndermek lazım. yoksa çok iyi topçu rotasyonda. hemde yerli.

Fener-Çavuşoğlu yakınlığı bize daha yükseğe kitleme hamlesi de olabilir. Fiyat arttırmayalım da hayırlısı neyse o olur

Biraz mantıklı düşünürsek özellikle geçen sezonun dizilislerine bakarsak Hoca‘nin Ziyechi kullanmak istedigin çok bariz ortada. Yüksek teklif gelmediği sürece Ziyech kalacaktır. Zaha için öyle düşünüyorum Okan hoca bu kamp döneminden sonra karar verecek ama Kerem‘e Zaha‘dan daha fazla güvendiğini de düşünüyorum. Daha Yunus var onu napcaz? Yusuf demir iyi bir kamp dönemi geçirirse ne yapacağız? Sence mantıklı mı bu kadar kanat oyuncusu almak henüz hiç bir satış gerçekleşmeden?

Yukarıda da belirttiğim gibi ben Zaha‘nin iki kamp döneminden sonra yollayacağını düşünüyorum Kereme daha fazla güceniyor bence hoca takımda 20 tane kanat oyuncusu var nereye koyacaksin Oguz’u? İngiltere görmüş Yunus var kadronda?
Yunus berbat bir oyuncu, İngiltere 2. liginde bile doğru dürüst oynamadı.
Yusuf yabancı olduğu için yüzde 100 gidecek.
Zahaya 8 ve üzeri teklif gelirse hemen göndeririz.
Ziyech denen adam geçen sene maçların yarısında oynamadı, parası ödenmiyor diye bir sürü de olay çıkardı, yarın teklif gelse koş koşa gider
Tete bizim ligde bile 1 gol atamadı.
Elimizde güvenilir 2 tane kanat oyuncusu var Kerem ve Bay.

Rdas bende Keremi tutanlardan değilim hatta söyle mevcut yönetimin son günde hem Barisi hem Keremi satma ihtimalini bile göz önünde bulunduran birisiyim ama anlık kanat rotasyonumuz şu durumda:

- Baris
-Zaha
-Kerem
-Tete
-Yunus
-Yusuf
-Ziyech

Zaten senin verdiğin örnekte Tete Zaha ve Ziyech bir yere gitmezse diyorsun Yunus da var ayrıca Oguz‘un pek bir numarasını bile görmedim Köhn son maçta yerle bir etti ben bu Oğuz yangınını kesinlikle anlamıyorum. Ha şöyle Kerem kesinlikle ama kesinlikle gitmek istediğini belirti diyelim Özalan düşünebilirsin ama o senaryoda bile Yunusu Oğuz’dan önde gören birisiyim bu arada
Yunus bir türlü rüştünü ispat edemedi bizim teknik stuff üzerinde.Anlam veremiyorum buna neden acaba.Sen güvenip yunus'a bir formayı versen,neler olabileceğini görsen ozaman hüküm verirsin ama cocuğa yat diyorsun yatıyor kak diyorsun kalkıyor sıfır ego .Sen Tete getiriyorsun.Çok yanlış hareketler bunlar ama umarım bu sezon gönderilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt