Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem veya barış satilmadigi sürece Oguz’u almak mantıksız

Ben keremin gidecegini de düşünmüyorum btw Barisin momentumu çok daha yüksek. Ha barışa olan ilgi kulüpleri Kereme de yönlendirebilir bu arada ama şu an Oguz’u almak gerçekten mantıklı değil
Nereye mantıksız zaha ziyech tete hepsi güvenilmez isimler. Ziyech yarın Arabistan’a gidebilir tete doğru düzgün katkısı yok zaha yaptığı katkının 3 katı trip atıyor. Oğuz hemen alınmalıydı

Kerem veya barış satilmadigi sürece Oguz’u almak mantıksız

Ben keremin gidecegini de düşünmüyorum btw Barisin momentumu çok daha yüksek. Ha barışa olan ilgi kulüpleri Kereme de yönlendirebilir bu arada ama şu an Oguz’u almak gerçekten mantıklı değil
Nasıl olacak bu işler Kemal.Çocuk oynamak istiyor.Zaha'yı oynatma ayağına Keremi yedek oturtarak yada merkez ortada oynatarak nasıl ikna edeceksin.???Söylermisin.

Yorumun devamını okuduysan iyi düşünüyorum kısmı mecazen kullanmıştım. İyi düşünsem de Doue ve Oğuz Aydın işlerinde acemice diğer deyişler beceriksizce davrandıklarını belirtmiştim.
Dogru yaptiklari bir tane iş yokki batsı bile erden reis çözmus gitmeden belli kaza bela bir şey halletse bir halt yemiş gibi birde ben yaptım diye topçununda önüne geçer bu herif o kalibrede biri oldugu yaptıgı sacmalıklardan anlaşılıyor

Yapacağınız şu kadar transferdi, bu yönetim adamı çileden çıkarır

Doue
Wendel
Oğuz Aydın
Yedek sol bek
Yedek sağ bek

Yalnız muhabirlerde transfer işlerinden sıkıldı, patlamaktan yoruldu GS içine döndüler:) Kısaca sine-i millete döndüler. İcraat sıfır olunca başka ne olacaktı ki?

Galatasaray markası bu kadar rezil yönetilemez… bu yönetimden çok net olmayacak gibi duruyor

Nereye mantıksız zaha ziyech tete hepsi güvenilmez isimler. Ziyech yarın Arabistan’a gidebilir tete doğru düzgün katkısı yok zaha yaptığı katkının 3 katı trip atıyor. Oğuz hemen alınmalıydı

Biraz mantıklı düşünürsek özellikle geçen sezonun dizilislerine bakarsak Hoca‘nin Ziyechi kullanmak istedigin çok bariz ortada. Yüksek teklif gelmediği sürece Ziyech kalacaktır. Zaha için öyle düşünüyorum Okan hoca bu kamp döneminden sonra karar verecek ama Kerem‘e Zaha‘dan daha fazla güvendiğini de düşünüyorum. Daha Yunus var onu napcaz? Yusuf demir iyi bir kamp dönemi geçirirse ne yapacağız? Sence mantıklı mı bu kadar kanat oyuncusu almak henüz hiç bir satış gerçekleşmeden?

Nasıl olacak bu işler Kemal.Çocuk oynamak istiyor.Zaha'yı oynatma ayağına Keremi yedek oturtarak yada merkez ortada oynatarak nasıl ikna edeceksin.???Söylermisin.
Yukarıda da belirttiğim gibi ben Zaha‘nin iki kamp döneminden sonra yollayacağını düşünüyorum Kereme daha fazla güceniyor bence hoca takımda 20 tane kanat oyuncusu var nereye koyacaksin Oguz’u? İngiltere görmüş Yunus var kadronda?

McT Bodrum'daysa oyuncuyla anlaşılmıştır. Kalan prosedürleri tamamlamak için İngiltere'ye gitmişlerdir. Ama ben hala Koç ve Acun'un bizi güçlendirecek her hamleye karşı yüksek tekliflerle işi bozmaya çalışacaklarını düşünüyorum.

Hadi biz yapmıyoruz da Anadolu takımlarıda transfer yapmıyor. Pazarın son günleri bekliyorlar galiba fiyatlar düşsün diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt